Grattis på 1 års dagen min älskade prinsessa!

Allmänt

168397-870
Det här jätte fina kortet har en av mina blogg läsare mejlat mig idag. Tusen miljoner TACK "Angel" ( http://angelsmode.blogspot.com )! Det var otroligt snällt och omtänksamt av dig! Kortet är SÅÅ fint!! 🙂

HIPP, HIPP, HURRA!! Idag fyller min älskade dotter Johanna Alexandra 1 år.!  För ett år sedan den här dagen så  vaknade jag strax efter kl. 05 med värkar, vi åkte in till sjukhuset vid kl. 09 och klockan 21.07 på kvällen tittade sötnosen ut 🙂

Hela tiden jag gick gravid tänkte jag: "Jag hoppas att får föda på dagen. så att jag får vakna hemma på morgonen, fixa mig, åka till sjukhuset och föda." och precis så blev det.! Ingen stress, ingen panik, allt gick väldigt lungt och bra fram till jag låg där på sjukhuset och värkarna tog helt av och min lilla sessa hade kilat fast sig med huvudet och inte ville komma ut…  Och då de började prata om "sugklocka" så tänkte jag: "över min döda kropp! jag ska INTE ha någon sugklocka!"  och det gav mig extra energi för minuter senare var Johanna ute! 🙂

Sedan den dagen har livet fått en ny dimension.! ordet kärlek har fått en helt ny innebörd och smärtgränsen har flyttat sig mååååånga meter (att det kunde göra SÅ ont? det var det ingen som sa.. ;-)) men framförallt så har livet BERIKATS!

Jag som aldrig någonsin trodde att jag skulle vara mammaledig (det är faktiskt sant, jag har alltid varit extremt jobb fokuserad) har nu varit hemma i 1 år. Det hade jag (och mina vänner och min familj…) aldrig kunnat drömma om !

Johanna är FANTASTISK och jag önskar henne ALL lycka i hela världen! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Grattis på 1 års dagen min älskade prinsessa!”

 1. Angel says:

  Grattis lilla Johanna på 1årsdagen samt hela familjen som skapat det lilla miraklet och tack för att vi läsare har fått följa detta i 8 mån =) hoppas ni får en helt underbar dag sessorna…designen är jättefin på bloggen,

 2. Jessica says:

  GRATTIS på din 1 ÅRSDAG Prinsessan Johanna !!
  Vi tänker på dig idag och hoppas att du blir prinsessigt firad och att dagen bjuder på massor av mys 🙂
  Massor av GRATTIS pussisar från dina prinsessvänner 🙂

 3. Grattis på födelsedagen johanna Norges sötaste prinsessa.. Hoppas du får en underbar dag med mycket kärlek, presenter och tårta… Massor med kramar från Therese

 4. Jessica says:

  Hipp hipp hurra för idag är det en prinsessas födelsedag! Grattis Johanna!
  Jag kan inte tro annat än att ditt liv blir fyllt med lycka och kärlek med en sån bra start i livet.
  Kram från Jessica och hennes prinsessa som flitigt följer er blogg

 5. Linda says:

  GRATTIS GRATIS GRATTIS på ettårsdagen, Johanna! och grattis, AnnaStina: ett år som mamma!
  hoppas ni får en härlig dag!

 6. Ida-Marie says:

  åå vilken fin blogg, grattis till din Sessa på hennes stora dag!

 7. grombaben says:

  Gratulerer til dere begge:) I dag er det jo sol og fint også, perfekt for dere prinsesser!:) NYT Johannas første bursdag!

 8. Malin says:

  Grattis på ettårsdagen till den extremt söta sötnosen! 🙂

 9. josefine says:

  HIPP HURRA!!!!
  Solen strålar för det är JOHANNAS dag idag!
  Ni två, mina favorittjejer är världens goaste båda två. STORT grattis på dagen, dagen som förändrade allting till det bättre!! Ses senare, vi LÄNGTAR!! KRAMAR

 10. Sofia S says:

  STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNA!! hoppas u får en superbra födelsedag! Mys massor och ät en massa tårta!! Många kramar från Sofia&Hedda/Lidköping

 11. Sessan says:

  Underbar läsning……. Du var strålande flink AnnaStina!! Själv slapp jag inte undan sug klockan & den är inget vackert minne *blä*
  Livet får en ny dimensjon efter man fått barn ja, kärleken är så gränslös som du aldrig kunnat ana omfånget av tidigare.
  Å är det inte då underbart att kunna njuta tiden hemma med barnet utan att stressa med jobb relaterade tankar…
  Massa lycka vidare

 12. Viktoria says:

  STORT GRATTIS PÅ DIN 1-ÅRSDAG JOHANNA! Hoppas DIN dag blir till något alldeles speciellt =) Många kramar!!

 13. Linn says:

  Vill gratulera så mycket på din stora dag, sötnosen Johanna 🙂 Hoppas dagen varit underbar med massa kärlek, presenter och tårta. Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *