GRATTIS PÅ ANNA DAGEN!

Mina kära bloggvänner! 

Jag tittar in sent idag för att önska alla oss som heter Anna ett stort G.R.A.T.T.I.S. på namnsdagen!

Min älskade pappa firade alltid mig på min Anna dag så det känns extra tomt och tungt idag då han inte ringt mig…  Men nu, nu ska jag pigga upp mig med något väldigt, väldigt efterlängtat… Jag ska se på Sex and the city ! Alltså WOW vilken LYCKA att en ny säsong har premiär idag. Bästa namnsdags presenten !!!

Önskar dig en riktigt god natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GRATTIS PÅ ANNA DAGEN!”

 1. Anna says:

  Tack fina <3 Och tack detsamma!
  Varma grattiskramar i efterskott 🙂 <3

  Trevlig helg!

 2. Elin says:

  Gratulerer med dagen i etterskudd. Skjønner ar du har tøffe dager der du savner din far. Savner dine advent/juleinnlegg på bloggen. Hva finner du på i kalendergaver til datteren din? Har en jente på nesten samme alder og finner mye fint, men synes ofte det er dyrt. Vil ikke skjemme henne for mye bort

 3. C says:

  Hej, har det hänt något när du inte bloggar? Ni är väl inte fastnat i Norge som nu har värst smittspridning i Europa hoppas jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *