Grattis på födelsedagen Gucci & Carrie!

Allmänt

168397-2823
Min underbara Gucci.

Phuket kl. 01.50, natt mot onsdag.

Hipp, hipp, hurra! min älskade & sötaste Gucci  fyller 4 år ídag! 🙂 och jag saknar honom såååå men jag vet att han har det helt fantastiskt bra hemma hos Heidi.

Gucci är en perser katt som jag köpt av en uppfödare i Drammen. Jag och min vän Marika åkte och hämtade hem honom en solig sommardag och namnet kom jag på dagen före jag skulle hämta honom. Då satt jag och Marika på "Odeon" (restaurang / bar i Oslo) och funderade på namn, jag ville ha något som låter mysigt och som jag förknippar med något som jag tycker om och plötsligt tittar jag på Marikas handväska och säger: Gucci! 🙂

Namnet låter mysigt & "gossigt" + att jag är väldigt glad i Gucci väskor så det var perfekt! 🙂

Jag hade en perserkatt som hette Gizmo (det var därför min butik hette Gizmo & Co och det är därför bloggen heter Gizmolinas…) i 12 år före Gucci och jag blir  både lycklig och harmonisk av att ha katt. Perserkatter har  dessutom en så skön personlighet som passar mig väldigt bra.

Det är lite coolt att Gucci fyller år på samma dag som Carrie! 🙂 

image2824
Grattis på födelsedagen Sarah Jessica Parker! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Grattis på födelsedagen Gucci & Carrie!”

 1. Em says:

  Åh, vilken sockerpaj!
  Grattis, grattis:)Har också 2 katter, mina älsklingar.
  Du har en så mysig blogg, man blir automatisk glad när man kikar in här=)
  Kram på dig

 2. Emma says:

  Vilken snygg klänning! /Emma

 3. Vilken fin katt du har! Jag älskar egentligen katter, men är allergisk så jag kan inte vara i närheten av dom 🙁

 4. Kjerstin says:

  så søt han er 🙂 Gratulerer så masse 🙂 Men er han hos Gizmo Heidi? Så gøy 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *