Grattis på födelsedagen mormor!

Allmänt

168397-524
Här är vi helt nyvakna på väg in att sjunga för mormor som fyller år idag. Johanna höll ett hårt grepp om presenterna 🙂

HIPP HIPP HURRA! Mormor Stina fyller år idag! 🙂
I natt vaknade hjärtat bara till litegrann i sömnen vid kl. 03 och sen sov vi till kl. 8.30. SKÖNT!!! 🙂 Efter morgon mat så gick vi "nyvakna" in och sjöng för mormor och Hans gav henne frukost på sängen.

Nu har hjärtat precis somnat igen för att stå upp 8.30 var ovanligt tidigt för att vara oss så hon var super super trött när jag gav henne mat nyss. Skönt för mig att hon sover för då kan jag äta frukost och göra mig klar i lugn och ro.

Idag ska vi luncha med min kära vän Marika som också kommit upp till Luleå några dagar. Vi har inte setts sedan vi var hemma i jul så det ska bli hur mysigt som helst! 🙂

Nu tror jag att jag ska smita ut och köpa färsk limpa till frukost. Får passa på att äta sånna svenska delikatesser nu då jag har chansen 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Grattis på födelsedagen mormor!”

  1. josefine says:

    GRATTA ifrån oss!!!!
    kramar o välkomna hem imorgon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *