Grattis på födelsedagen pappa!

Allmänt


Min bror Johan, jag och pappa på pappas 70års dag som vi firade 2006. Johanna var med oss i min mage 🙂

Phuket kl. 00.05, natt mot söndag.

Hipp, hipp, HURRA! Min kära pappa, och Johannas morfar, fyller år idag! 🙂

Det var kul att prata på telefon tidigare idag och jag önskar dig ett riktigt trevligt födelsedagsfirande i kväll och hoppas att du och Johan fick en härlig tur till stugan! Det ska bli jätte mysigt att ses igen då vi kommer upp till Luleå i sommar. Ditt barnbarn har blivit stora tjejen nu 🙂

Och på tal om födselsedagar så vill jag passa på att säga GRATTIS! till min vän Lene som också fyller år idag! 🙂


Här är vi på invigningsfesten av resorten i slutet på mars.

Lene – jag har sökt efter ditt telefonnr här men hittar det inte så jag hoppas du läser bloggen?!  Jag hoppas att din dag är fylld av solsken & lyckliga stunder! 🙂 och att familjen skämmer bort dig lite extra dagen till ära 😉

GRATTIS kramar till er båda två! ♥

uppdatering: såg att jag skrivit fel stavning på namnet, förlåt vännen.! LenE ska det så klart vara. Jag är för trött då jag bloggar…zzz………. 😉

P.S jag hoppas att ni uppmärksammat att jag avslöjat mitt kommande prosjekt i ett av inläggen ikväll? 😉 Ska berätta mer utförligt en annan dag, men nu vet ni i alla fall 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Grattis på födelsedagen pappa!”

  1. Mikaela says:

    Hej! Läser din blogg varje dag men har aldrig kommit mig för att kommentera tidigare! Har väntat med spänning på vad ditt kommande projekt kommer att vara och tror nu jag förstår och om det är vad jag tror att det är verkar det super! Tror verkligen du kommer att lyckas då jag inspierars av din blogg dagligen och alla dina superfina inredningstips! Är helt klart fast i Gizmolinas värld och dina visdomsord gör mig till en rikare människa! Mvh M!

  2. KarolinaN says:

    Gokväll! Ja vi kanske fått en liten "hint" om vad det gäller men den var liten :), nåt med fantastiska paketinslagningar? Jag är nog trög, det handlar nog om en ny butik…. Jag som hade hoppats på en nätbutik så jag skulle kunna få chans att shoppa av dig! Kram och gonatt!

  3. Anonymous says:

    Lene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *