Grattis på födelsedagen prinsessan Jessica!

Allmänt

168397-1507
Födelsedagsbarnet Jessica och hennes prinsessa Jolina. Bilden är från NK i Göteborg sommaren 2006.

HIPP, HIPP, HURRA!!! Världens bästa mamma / vänn / tjej fyller år idag!!! 🙂 Underbaraste Jessica – jag hoppas att din dag är allt du drömt om, att gratulationerna haglar över dig och att du njuter varje sekund!

Jag önskar SÅ att jag kunde vara där och fira dig… och hoppas att paketet kommer fram till dig imorgon.

Grattis kramar från mig & Johanna! 🙂

168397-1506
Kortet som kommer i paketet var det mest "prinsessiga" som gick att hitta i Luleå så – här får du därför ett lite finare 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Grattis på födelsedagen prinsessan Jessica!”

 1. Princess Jessica says:

  Fantastiska söta vän 🙂

  TACK TACK TACK, TUSEN MILJONER TACK för din UNDERBART fina gratulation till mig 🙂 !!
  Jag blev alldeles rörd och känner mig väldigt hyllad 🙂 !!
  Jag har haft en superbra dag med besök av min Pappa & sambo :)Eftermiddagen tillbringade sessan och jag på ett barnkalas som hon var bjuden på så vi har verkligen kalasat HELA dagen 🙂 !!

  Önskar dig en fortsatt mysig kväll 🙂

  Puss & kramisar 🙂

 2. AnnaStina says:

  Vännen min! Jag har sååå dåligt samvete för att jag inte har smsat dig “grattis” idag så därför är jag GLAD att du sett min hälsning här på bloggen! 🙂 Jag hoppas också att paketet kommer fram imorgon. Tyvärr har jag varit lite datumvild sista veckan så jag har hela tiden trott att det är den 21:a IMORGON, men så gjorde en bloggläsare mig observant på att det är IDAG. Snurrigt värre. Så – jag postade paketet från Luleå fredag och tänkte att då kommer det ju fram på din dag på måndag… hmm.. jag är så förvirrad ibland 😉 Och du – paketen är inte rosa och kortet är inte det finaste du sett men du vet ju hur det är när man är i mindre städer… urvalet är ju inte direkt brett om jag säger så 😉 Men det är ju tanken som räknas och du vet ju hur rosa jag egentligen är 🙂 Vad härligt det låter att du kalasat hela dagen. Det är ju VÄRD!! Sköt om dig vännen och njut de sista timmarna på din dag. Jag hoppas du dricker lite champagne också!? 😉 Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *