GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄNNEN!

Allmänt

168397-1153
Här är jag och min vän Petter på shopping vid svensk/norska gränsen april 2006. Jag shoppade stol till min prinsessa i magen, dyna till stellebord (som jag aldrig har använt) och det "täcke" som hjärtat ligger och leker på mm. mm. mm… Inga kan shoppa som oss Petter 😉

HIPP, HIPP, HURRA!!! Det är Petters dag idag! 🙂 Vännen  –  du är den BÄSTA och jag önskar dig en underbar dag fylld av solsken & lyckliga stunder.! Tänker på dig idag och ser fram emot att få FIRA våra dagar en dag snart! 🙂

Petter är världens duktigaste butikschef på "Høyer" på Skøyen här i Oslo så om du ska shoppa fina höstkläder tycker jag absolut att du ska göra det hos honom! Han selger massor av märken, bl.a.  By Malene Birger, See by Chloé, Bruuns Bazaar, Diesel, Moncler m.fl. m.fl. och super fina barnkläder från "Petit Patapon" (de har en "shop in shop" (min sessa har en del därifrån)).

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄNNEN!”

 1. Angel says:

  Grattis Petter =) ni 2 tillsammans ser ju livsfarlit ut med all den shoppingen *s* men lovely

 2. GRATTIS vännen i efterskott! Missade ju skriva här inne igår! Men jag undrar fortfarande varför du ej har svarat…mailade dig redan för över en vecka sen *nyyh*.

 3. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Sötaste du!! 🙂 Jag ligger sååååå efter med att svara på e-mail 🙁 Har inte svarat varken dig eller andra på ett par veckor 🙁 Förlåt!!!! Jag lovar att skriva i kväll. Tänker jätte mycket på dig och hoppas att det går BRA i skolan och med pendlandet!? Önskar dig en FAB. dag!! Nu är vi på väg ut i solen här så min förkylda lilla tjej får sova. *Kram* 🙂 P.S har dåligt samvete för att jag inte svarat..

 4. josefine says:

  Hipp hurra før Petter!
  kramar ifrån oss!!!

 5. Princess Jessica says:

  Det var SÅ länge sen jag träffade Petter nu ….
  Du får ge honom en STOR GRATTIS kramis från mig 🙂

 6. AnnaStina says:

  Angel-
  Ha, ha 🙂 Ja, jag och Petter är ett livsfarligt (för plånboken..)shopping par 😉 Han är min bästa shopping vän! *kram* 🙂
  Josefine-
  Vad söt du är som grattar honom. 🙂 Puss!
  Princess Jessica-
  Du och jag och Petter borde ta en middag nästa gång du är i Oslo så ni får ses! 🙂 Tänk så mysigt vi hade det på Gizmo…. saknar!!!! Lovar att ge honom en grattis kram från dig sötnos. *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *