GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA!

Allmänt

168397-374
Här vinkar hjärtat som en äkta prinsessa 🙂

Bilden är tagen idag då vi fick en "guidad tour" av en av männen som äger den resort vi planerar att köpa lägenhet på. Jag och hjärtat står framför en beach som inte en enda turist hittar till, den ligger helt avsides och här kan man inte hyra solstolar så det blir som att åka till en svensk strand (dvs man tar med egen handduk och ligger i sanden..) , bara att den är såååå mycket finare och mer exotisk! 🙂

Turen gick sen till ett stort möbelvaruhus som jag faktiskt blev riktigt imponerad över. Det var så klart inte något R.O.O.M., men lite IKEA… Jag trodde i alla fall inte att man fick så fina möbler här så nu vet jag att vi kan inreda fint 🙂 och billigt! Såg tex en super fin rosa sänghimmel med små blommor på (moskit nät) till Johanna och den kostade 75kr…! Fick ingen direkt uppfattning av vad soffor, matbord etc kostade…?… men förstod bara att det är super billigt.

Jag ringde mamma idag för att berätta hur vi har det och då påminde hon mig om att det är morsdag. FÖRLÅT att jag glömde! Jag blir helt dagvild här nere i värmen och jag tappar helt kollen på sånt. GRATTIS på morsdag!!! 🙂 Jag hoppas att du har haft en underbar dag!! 🙂

Nu ska jag sätta mig och softa med nya blader jag köpte idag, bl.a Harper´s Bazaar också råkade jag köpa en australiensisk skvallertidning som jag inte vet vem hälften av kändisarna är i ? men jag kan ju alltid sitta och titta på vad de har på sig… 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA!”

 1. josefine says:

  GRATTIS min kära på MORS DAG!
  ***kramar***

 2. Jessica says:

  Gulligaste vännen !!
  Ja, hon vinkar verkligen som en riktig liten prinsessa 🙂 Sötnos !!
  Jag vet inte om du fick mitt sms idag där jag grattade söta Mamman på Mors dag ? – om inte så ger jag dig tuuuusen kramar idag 🙂
  Du, jag måste vara så fräck och fråga om du har tid/lust/plats i resväskan att köpa en rosa sänghimmel till min sessa också …. ?
  Det är nämligen såååå lustigt men hela denna veckan har jag just letat efter sänghimmel till sessans säng 🙂 !! Och jag vet ju att du har världens bästa smak och att vi brukar fastna för samma saker så därför chansar jag och frågar 😉
  Njut nu av alla fina, söta saker – jag är lika tokig som du i sånt 🙂
  Krameli kram till Er 🙂

 3. Morfar says:

  Får för första ggn glädjen att gratta min dotter till sin första MORS-dag – väntar på att som farfar få gratta ngn på farsdag. Johan – sätt fart. Så trevligt att höra från dig o JIG på telefon – o så bra att bloggen nu funkar. Ha det så bra där nere – även om Inger o jag har svikit Thailand till förmån för Brasilien nu i 3 år Kanske får vi ompröva våra framtida resplaner om ni
  beslutar er för att det är Phuket som gäller
  hälsningar Arnold o Inger

 4. AnnaStina says:

  Josefine-
  Tusen TACK! 🙂 Coolt att vi är mammor och kan fira morsdag 2 gånger, en svensk & en norsk 😉
  Kram!
  Jessica-
  Underbaraste! Självklart shoppar jag en sänghimmel om vi besöker det varuhuset igen före vi reser hem 🙂 Jag shoppade ingen till hjärtat, tittade bara på vad de har så att jag vet till vi ska inreda lägenheten vi ska köpa här. Tyvärr kommer inte sms fram till mig här så jag får nog ditt då jag kommer hem 🙂 GRATTIS till dig också på morsdag. Det känns så vuxet att vi kan gratta varandra på morsdag 😉 Du och jag hade gått helt crazy i den där butiken med alla pennor etc *skratt* för vi är sååå lika när det kommer till sånt 🙂 Nu vill JIG ha pc´n och jag ska fixa gröt. Sköt om dig och din prinsessa! Miljoner kramar!! 🙂
  Pappa-
  KUL att du skriver inlägg! Och ja – nu får ni byta tillbaka till Thailand och droppa Brasilien! 😉
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *