Grattis pa morsdag!

168397-2435
Johanna softar pa balkongen haromdagen. Hon alskar sina solglasogon!

Phuket kl. 15.50..

Oj, nu ar klockan pa tok for mycket… var badbuss gar tillbaka kl. 16 och vi har alla saker kvar pa stranden sa nu maste jag skynda ivag.

Jag blev nyss pamind om att det ar MORS DAG i Norge idag sa grattis alla underbara mamas dar ute!!!

Njut dagen ! Vi ses snart igen!

Kramar fran mig & Johanna! ¢¾

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Grattis pa morsdag!”

 1. Anne_K says:

  Vilken skön bild! Den får ge avstamp för söndagen!

 2. LInnM says:

  hihi, vilken cooling 🙂 Jag har en fråga till dig, visst köpte du en kamera i thailand? vilken köpte du, är du nöjd med den och priset på den i thailand? jag ska snart åka till thailand och måste köpa en kamera och funderar på om jag ska göra det i thailand istället pga. att det är billigare. Jag åker till phuket och det är i så fall i phuket town jag kommer att köpa den (åker inte till bangkok). Det vore jätte snällt om du kunde svara på detta. Jag vill inte chansa och åka ner utan kamera och att det sedan inte finns ett bra utbud till ett bra pris, då köper jag hellre i sverige. Hoppas du får en underbar mors dag 🙂

 3. Nelly says:

  oj, va mkt dy yhar hunnit skriva! : ) va kul! hoppas att ni har det bra o att det inte känns så ensamt utan din man. kram

 4. Cia says:

  Vilken skön bild, nästan så man blir lite avundsjuk på solglasögonen känner jag 😉
  I alla fall på att någon faktiskt har anledning att använda dom, jag vill också ha sol 😀

 5. Angel says:

  vad gullig hon är.

 6. Rebeccas says:

  Som sagt hon bedårande lilla tjejen! 😀 Bara softar där ute, livet leker Johanna! 😀
  Kram!

 7. Hilde L says:

  Hei er dere der alene? Mener at jeg leste i bloggen din for lenge siden at dere skulle bare være dere tre for å være sammen som familie. Håper alt er bra med dere og at prinsessene nyter sola og varmen! Snart skal vi også reise. Gleder oss veldig mye! Grattis med morsdagen!! Thailand er et flott land. Skjønner godt at dere trives!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *