Grattis på namnsdagen Anna !


GRATTIS på namnsdagen alla ni fina Anna bloggisar!  🙂  Njut din dag och unna dig en godsak i kväll !

Phuket kl. 24.00, onsdag kväll.

När jag satt på stranden tidigare idag så ringde plötsligt min mamma och sa “Grattis på namnsdagen!”  🙂 Jag är helt dagvild här nere och hade inte en tanke på vilken dag det var idag så därfor blev jag ekstra glad ! Och nu såg jag att min pappa nyss skickat en grattis hälsning via bloggen. Tack !


It´s official: jag är less… 

Innan jag tackar för idag så måste jag meddela er att jag är less på alla skit kommentarer jag får från en och samma person så frågan är vad jag ska göra? Ska jag “porta” personen ifråga? (=hon kan ej komma in på min blogg) ELLER ska jag trycka delite så fort jag ser en kommentar från denna person (=ta bort dem)? ELLER ska jag helt enkelt skita i saken / låtsas som att hon inte existerar och låta allt flyta på som det gör nu?

WHAT you think ?  Själv tycker jag att det är helt sjukt att man kan sitta och slänga iväg spydiga / elaka / förtal till en person man inte känner om saker man inte vet något om.  Det säger en del om personen som gör detta….

Nu ska jag göra mig klar för sängen för imorgon kommer en taxi och hämtar oss kl.09.30. Vi ska nämligen på en “utflykt“. Gissa vart vi ska?! 😉 

GoDnAtTkRaM fRåN pHuKeT! ♥

Kategori: Allmänt | 109 Comments

109 responses to “Grattis på namnsdagen Anna !”

 1. Irene says:

  Man får väl bara hoppas att "What goes around comes around" Hon får absolut inte förstöra för oss Gizmolina fans 😉

  Blocka henne, men samtidgt så vinner hon på så sätt. Bättre är att vi bara nonchar henne och hon skriver för "blinda" ögon.

  Hälsa Lollo och Bernie 😉

  Kram, Irene

 2. Charlotte says:

  Åå, tack! Anna är mitt andranamn och jag ska verkligen fira min dag! Det blir lussesnäckor och té i soffan ikväll 🙂

  Jag tycker du ska blocka personen ifråga om någonting. Om du inför begränsade kommentarer kommer det bli mer jobb för dig och någonstans har ju hon/han då vunnit?
  Vi andra som ofta kommenterar och sällan negativt vill ju gärna fortsätta vårt "bloggförhållande" med dig.
  Tror det är viktigt att poängtera att jag inte håller med dig om allt du gör/säger, men vem gör det med alla? Respekt, hänsyn och ömsesidig omtanke är A och O!

  Styrkekram till dig!

 3. Johanna says:

  Jag heter Johanna, så jag firar lite grann ikväll med glögg. 😉

  Blocka vederbörande. Fast det lär ju bara bli tillfälligt, hon kan ju komma tillbaka. Ignorera kanske är det bästa trots allt.

 4. CHIRRE says:

  vilka fina bilder!
  låt inte dem där dumma kommentarerna förstöra din och johannas semester, porta personen helt, så slipper du se kommentarerna:) ha en bra natt, eller vad man säger, för ni sover väl nu?;) kram!

 5. Åsa, Luleå says:

  Definitivt blockera!
  Då är problemet löst för all framtid!
  Patetiskt och oerhört barnsligt av en vuxen (?)person bete sig så.
  Lätt att sitta anonymt framför en dator och trakassera, troligtvis för att man själv har ett sorgligt liv!
  Ha en härlig semester nu i värmen, du och din familj.

 6. Pethra i Göteborg says:

  Jag tycker det är riktigt sjukt att man kan skriva så till någon annan, blir lika skogstokig varje gång jag ser sådana kommentarer, hur kan man slösa energi på att sitta och ranka ner på andra? Förstår inte det.

  Ett stort grattis på namnsdagen kära du! Hoppas ni får en god natt med skönhetssömn och en härlig utflykt!

  Kramar

 7. Maria says:

  Kära namnsdagsbarn. Det jag lär mina barn ang. mobbing & sura kommentarer är ju att det alltid kommer från personer med dålig självkänla. Är man nöjd med sig själv å sitt liv har man INGET behov av att stjäla energi & såra andra. Se det som ett uppdrag att om hon nu mår bättre av att klaga på dig….Bring it on, en dag kanske hon också blir lycklig i livet. Du verkar tuff å jag tror du kan ta det. Du vet väl hur många vi är som är eniga om att: Du förgyller våran vardag……..Krams m

 8. Lina says:

  Jag blev nästan glad när jag läste att du har tröttnat på den här personen. Det har du all rätt och bli! Så mitt advice är BLOCKERA!!! Och är det andra som är otrevliga, spydiga etc. – BLOCKERA dem också! 🙂

  Ha de så bra i Thailand.;)

 9. Lina says:

  Glömde säga grattis på namnsdagen! 🙂

 10. chatarina says:

  Hej! Jag tycker att du bara ska strunta i vad hon eller han säger..varför läser hon din blogg? Hon tycker säkert att den är väldigt trevlig att läsa, och är såååå avundsjuk att det kan finnas så trevliga personer som dig. Jag tycker att du är en supertrevlig person som ger positivitet och inspiration..Strunta i elaka kommentarer..det är inte värt att slösa på tid att läsa.
  Kram Chatarina

 11. Emmaria says:

  Tror det går att blockera en specifik ip-adress. Tycker jag absolut du ska göra!

  Tack för påminnelsen, ska skicka iväg en hälsning till en vän 🙂

 12. Anna says:

  Tack! Och grattis själv 🙂 Förstår att du blir irriterad och ledsen av kommentarerna då dom är riktade till dig & din familj men annars är det ju bara låta bli att bry sig…kanske är svårt dock? Själv bara suckar jag och förundras vad människan "får ut" av det?? Men vi är ju måååååååånga som gillar dig och din blogg och är snälla 🙂 Kraaam till dig!

 13. Madeleine says:

  Blockera! Hon förstör din fina blogg, o grattis på namnsdagen sötaste du!

 14. camilla says:

  blokkere!!!! uten tvil!!!

 15. Kjære Anna Stina!
  Nå har du gitt vedkommende så mange tilbakemeldinger om at du ikke ønsker slik skittkasting her inne at jeg ville blokkert vedkommende fra bloggen. Synes ikke du skal bruke energi på å "delete" alt vedkommende skriver. Hun burde da ha annet å foreta seg enn å henge rundt her inne om hun ikke trives?
  Koser meg veldig her inne jeg!
  Fortsatt fin ferie:-)

 16. Vilka underbart härliga bilder!! 😀

 17. Monica says:

  Gratulerer med navn-dagen til deg og alle andre Anna'er;)
  Definitivt blokker mennesket!!! Det er så god stemning "her inne", så steng "dusten" ute herfra;)) Det ville jeg gjort da;) Kos dere fortsatt i Thailand og nyt været. På Sørlandet regner det fortsatt…sikkert i Oslo også;)

 18. pinkhelp says:

  Jag har också en sådan person, alltid samma person. Ja vad ska man göra, det känns taskigt att behöva stänga av läsare med, det känns fel på något sätt, men samtidigt känns det fel att man ska få ta alla smällar för det. Vet du om man kan göra så att en ip adress inte kan kommentera, men läsa bloggen?

 19. pangis says:

  Sällar mig till skaran som säger blockera!!! Absolut. Finns ingen anledning för dig att ta skit. Din blogg är för bra för sånt!

  Njut livet i sol värme och härligt vatten och grattis på namnsdagen!

 20. Hanne, Oslo says:

  Gratulerer med navnedagen! La ingen misunnelige og
  ubehaglige kommentarer ødelegge din fine blogg!
  Stå på Anna-Stina. Du er min og mange av mine venninners favorittbloggerske. Din "plageånd" har mye å lære av deg! Blokker, så er problemet løst!
  Ha en vidunderlig ferie i Phuket med dine..Elsker Kata Bech. Har selv vært der 3 ganger..Vidunderlig plass å feriere nå i den mørke kalde årstiden!

  Klem Hanne:-)

 21. Marie says:

  Bara att blocka. En person som är elak och inte välvillig ska inte få agera fritt här inne hos dig.
  Kramisar på din namnsdag! /Marie

 22. Anette says:

  helt klart blockera! Förstår inte varför människor måste tycka en massa utan att vara tillfrågade? Njut av Thailandsemestern på ditt vis, som ingen har med att göra. kram

 23. Petronella says:

  Blockera!!!
  Din fina blogg är inte värd sådant trams!

 24. Linda says:

  Blockera henne (antar att det är en hon…)! Din blogg är så härlig. Jag får så mycket inspiration och härlig energi av dig. Tack! Kram Linda

 25. Marianne says:

  Blokker vedkommende!!!

 26. Neha says:

  Jag skulle nog porta i stället

 27. Margrethe says:

  Blokkere!

 28. Sarha says:

  Skit i människan! Trist för henne bara att hon inte har någon glädje i sitt liv! D kommer alltid komma människor som är småaktiga och patetiska, helt enkelt för att dem har mindrevärdighets komplex. Njut istället och var glad! Du verkar vara en fantastisk kvinna, fru, mamma och bloggerska! Kram från mig

 29. Frieda says:

  Jag tycker att du ska porta personen. Det tar bara energi. Du har en fantastiskt blogg, låt inte en person förstöra det.
  Kram

 30. Sessan ☆ says:

  Grattis med din namnsdag Söta ♡

  & du, dessa som bara spyr galla tar du och Blockerar, det är energi tjuvar så det håller & dom behöver inte ha tillgång till ditt liv!!!

  Njut sköna dagar Darling, Oslo är ruggigt & kallt.

  Kramar

 31. Grethe says:

  spärra den där

 32. Ann Christin says:

  Ikke bry deg om slikt!! Hvis mennesker gidder å bry seg med slikt, får de bare gjøre det!
  Du har en super blogg, og jeg følger med på deg hver dag!!

  STÅ PÅ!!

  Stor klem

 33. kaxig says:

  Tråkigt med en "stalker"….tyvärr så finns det idioter överallt. Vissa har inte vett och fason här på nätet, de tror att när man inte behöver stå "öga mot öga" så får man vräka ur sig vad som helst.

  Porta henne tycker jag… en stalker kan aldrig "vinna" för de är redan en förlorare. En vinnare behöver aldrig och kommer aldrig säga otrevligheter eller bete sig svinaktigt vare sig på nätet eller i verkligheten.

  Behöver man ge kritik eller behöver klaga på något så kan man ju ge konstruktiv kritik och inte vara en "gnällkärring/-gubbe".

  Ha det så gott borta i Thailand =o) Här på västkusten är det just nu bara jäkligt rått, kallt och grått 🙁

  Blev en massa svamlande nu..ler

 34. Åsa says:

  Hej Du måste blocka dom som skriver dumt skit! Ha det bra.

 35. camilla says:

  Jag tycker du ska blockera eller deleta dessa patetiska människor. Ha det underbart, kram!

 36. Maajjah says:

  ååh, de gula skorna vill jag ha i svartvit!

 37. Åsa says:

  Det sitter en människa… otroligt dryg och hackar på en person som har en underbar blogg. MIN fråga är varför DU som gör detta… varför går du in här om du bara ska hacka?????? Det finns säkert bloggar som är likasinnad som dig, lika barn leka bäst,alltså DU passar INTE in HÄR! Jag önskar jag kunde säga att du ska låta kommentarerna rinna av…men hur lätt är det då,så en blockering kanske är på sin plats.
  Ha en underbar semester med din lilla söta prinsessa!

 38. Åsa says:

  Det sitter en människa… otroligt dryg och hackar på en person som har en underbar blogg. MIN fråga är varför DU som gör detta… varför går du in här om du bara ska hacka?????? Det finns säkert bloggar som är likasinnad som dig, lika barn leka bäst,alltså DU passar INTE in HÄR! Jag önskar jag kunde säga att du ska låta kommentarerna rinna av…men hur lätt är det då,så en blockering kanske är på sin plats.
  Ha en underbar semester med din lilla söta prinsessa!

 39. Anonymous says:

  nå har hvertfall personen fått et par sjanser, så da synes jeg du kan blokkere han/hun fra å lese bloggen.
  vi andre ♥ gizmolinas!

 40. Karin says:

  Grattis på Anna-Dagen! Idag ska man lägga lutfisken(urk) i blöt om den ska hinna bli fin till jul.
  Den person som kommenterar så dumt i din blogg är inte värd en tanke ens. Hon är bara en liten (ursäkta uttrycket)fis i rymden.

  Massor av kramar till dig och din lilla juvel.

 41. Ett stort GRATTIS på namnsdagen tjejer. Det borde jag ju kommit ihåg eftersom min bror fyller år på Anna-dagen.
  Jag tycker nog att du ska blockera. Det är svårt att läsa och nonchalera för oavsett så sätter det sina spår i hjärtat och där hör de inte hemma. Nu vet jag tyvärr inte riktigt vem du menar heller, men ta bort vedebörande helt och hållet för din egen skull. Kram, Lotta

 42. Lena A says:

  Absolut blockera ip-adressen eftersom det alltid är någon som svarar på hennes kommentarer så får hon ju som hon vill…Bort med henne! (och ja, jag tror oxå det är en tjej)
  Njuter av dina bilder och läängtar till Thailand!
  Ha det gott och keep up the god blog, du är bäst =)

 43. Kristine says:

  Anna Stina,
  Jeg skulle si min mening slik at du ser hvor mange støtter deg og bryr seg om deg. Som mange andre har sagt,synes jeg du burde blokkere vedkommende. Det er så primitivt å bli misunnelig fordi noen kan oppnå ting og leve ut drømmene sine. Stå på! Jeg ønsker deg lykke til av hele mitt hjertet.

 44. lotta says:

  Jeg skjønner ikke at folk gidder bruke sin energi på å gå inn på bla blogger med jevne mellomrom for å slenge dritt.Nå vet ikke jeg hva denn epersonen skriver,men om det har pågått over lag tid ville jeg ha blokkert personen.Så slipper du å tenke mer på det.Selv om man kan velge å ikke la det gå inn på en,så er det dager hvor det er vanskelig.

  Ha en fin dag videre!.

 45. Anonymous says:

  Hej. Jag läser din blogg varje dag och tycker att du verka vara en underbar människa. Min uppfattning om dig är att du är en kariärsmänniska och en super mamma som klarar att få ihop dessa två saker suveränt. Så bry dig inte om dom som skriver en massa skit för dom önskar att dom hade fått vara i dina kläder. Ha en fortsatt skön semester.

 46. Fridatjejen says:

  Plocka bort henne så att hon inte kommer åt din blogg! Hon förtjänar inte att ens komma in på den så som hon håller på och du förtjänar inte att någon ens skapar små regnmoln på din himmel. Du ger oss alla så himla mycket och då ska du inte få skit tillbaka.
  Jag tycker att du är bäst och du ger mig så mycket positivt även fast vi aldrig har träffats. So keep up the good work and forget that girl!

  Kram

 47. Grethe says:

  ignorerar dom dumnma kommetarer
  Spärar dom. Älskar din blogg

 48. Linn says:

  Hev deg over det! Du lever ditt liv som du synes er best for deg og trenger ikke bry deg om hva andre synes. Jeg synes du virker som en super Mamma og dame, og du vest best hva som er best for DIN familie. Nyt ferien!

 49. Ingela says:

  Blockera!

 50. Ingela says:

  Förresten, vill tillägga en sak; jag tycker inte den här personen "vinner" om du blockerar henne, som ngn skrev. Hon känner sig säkert mer som en vinnare när hon tillåts smutskasta dig – och kanske din familj?

 51. Lena Helmersson says:

  Hej du goa människa…
  Jag ser hur härligt ni har det och säger bara att njut av livet. Strunta i sådant som själ energi och lägg krut på det som ger dig energi i stället. Hur det än är lever vi här och nu. " Fyll inte livet med år – fyll åren med liv." Det är klart att det är skönt att leva livet i sol och värme och lite härlig snygg bränna sitter aldrig fel.
  Kram till er båda sessor,
  Lena i Uppsala

 52. Anna-Lena says:

  Nu blev jag lite rörd… min mormor sände alltid mig ett kort denna dag men sedan hon gick bort i cancer har jag inte fått något 🙁 Mamma har sms:at omen annars är det INGEN som märkt sig dagen… SÅ kika jag in här och taadamm… 😀 GLAD jag blev! Tack! 😀 Fortsätt njut er välförtjänta semester nu och ta hand om er! KRAM

 53. Anita L. says:

  Håper du blokkerer den personen:) Klem fra vestlandet

 54. Jag är ju ett STORT fan av din blogg, och en av de saker jag gillar allra bäst är den goda stämning som genomsyrar hela bloggen, så väl dina inlägg som de flesta av kommentarerna. Varje gång någon liten bitterfi**a smyger sig in och förpestar tillvaron här på bloggen blir jag sur. Som TUR är så verkar det inte hända allt för ofta, men om det nu är en person som envist hänger sig kvar är det supertrist. Jag fattar liksom inte vitsen med att hålla på och tycka och tänka, döma och prata skit i ett forum som detta? Det är SÅ enkelt, gillar du inte bloggen – läs inte. Basic. Men, eftersom nätet med alla dessa bloggar är en oas för människor som livnär sig mentalt på att trycka ner, påtala andras brister och vara allmänt överjävliga så händer det ändå. Självklart ska du blockera den här tråkmånsen, kanske blir du inte av med henne/honom helt ändå eftersom det går att ta sig in via en annan dator, men du har iaf gjort ett statement. I annatfall skulle jag tipsa om att vara lika överjävlig tillbaka och lägga ut kommentarena i bloggen med ev mailadress och allt. Tyvärr är de flesta oftast "anonyma" (lämnar varken mail eller bloggadress, bara sitt ip) men det kanske kan vara avskräckande ändå. Samtidigt förstår jag om du inte vill ägna problemet för mycket energi, du är ju en person som vill fokusera på det positiva (något som vi läsare VERKLIGEN uppskattar)… Lämna det helt tycker jag iaf inte att du ska göra – du ska inte behöva ta nån skit AnnaStina…

  Ja, som jag skrev förut i ett inlägg – vi är MÅNGA som trivs superbra här hos dig, du har en riktig feelgood-oas på nätet, låt inte nån förstöra det…

  Stort grattis på din namnsdag och stora kramar!

 55. LiSSaN says:

  Fanns en tid då jag också råkade ut för en och samma person som spres skit över min blogg (mig & min familj) – och då har jag bara en LITEN blogg! Spärrade hennes (jag var övertygad om att det var en hon) IP nummer varje gång, men hon fortsatte komma tillbaka med nytt IP hela tiden. Det är det som är så synd, att man kan liksom inte spärra bort en person helt! Jag fick förklarat för mig att man ständigt får nya IP-nummer på nåt sätt. Vilket betyder att man får blocker igen, å igen, å igen.

  Jag löste det som så att jag igonrerade personen i fråga – sen upphörde det och har så gjort i snart 1 år faktiskt! Vet dock fortfarande inte om hon läser nu men bara inte skriver..

  Sorgliga människor!
  Hoppas du blir av med allt det negativa den här personer bringar. Så trist!

 56. Mimmi says:

  Prova med att blockera …men har han/hon sådan uppkoppling som ger nytt ip-nummer var gång så ta bara bort kommentaren samt om det finns kommentarer som besvarar denna. Och skriv INTE inlägg där du kommenterar det för det är ju uppmärksamhet personen vill ha.
  Tips till alla negligera den personen och försvara inte Anna- Lena ( fast vi vill 🙂 ).
  Märks man inte så finns man inte!!

  Fortsätt och njut!

 57. S says:

  Blocka henne!!

 58. S says:

  Blocka henne!!

 59. Anna-Karin says:

  GRATTIS på DIN namnsdag! Vi är många som INSPIRERAS av din blogg! Jag blir HAPPY när jag kikar in här… Bortsett från när jag läser just dessa kommentarer som du nu tar upp! Jag har tänkt mer än en gång att det inte är konstigt det krigas i världen, när det finns personer som beter sig t o m i sammanhang som det här! Har flera gånger undrat om det här är en frisk person?!! Hade utan tvekan blockat personer som inte förstår meningen med POSITIV ENERGI! Ta hand om dig!

 60. finacarina says:

  Jag tycker att du ska vila från bloggen ett tag och varva ner. Samla krafter, sov mycket, lek med dottern och bara njut av livet. Strunta i datorn några dagar och på så vis också elaka kommentarer. Vi som gillar dig finns kvar.
  kram kram

 61. josefine says:

  Få henne vekk! Sperr IP-adressen hennes så slipper du hennes negative vibber:) Kos deg i thailand (mitt favorittland)

 62. Louise says:

  Hej anna-stina, blocka vederbörande! Den typen av kommentarer är inte kul för nån att läsa, allra minst för dig. Detta ska ju vara en feel good-oas! Spara IP-numret om hon (?) skulle återuppstå i annan skepnad :). Stor kram

 63. Linda says:

  Hej Anna-Stina !! Jag tycker absolut att du ska blocka denna person. Vi är många som följer och älskar din blogg, så låt inte en ömklig liten människa förstöra. Blocka så slipper du se eländet !

  Kram Linda

 64. usch sånt är så tråkigt! Blockera henne, hon ska inte förstöra för oss andra!
  Avundsjuka människor behöver vi inte ha på våra bloggar! Kramar

 65. marie says:

  tycker du ska blockera henne! Förstår mig inte på personer som lägger ner tid på att klanka ner på andra. Hon måste ha ett väldigt tråkigt liv själv. Jag älskar din blogg och följer den i stort sätt varje dag. Fortsätt med det du gör!
  Kramar

 66. Anonymous says:
  2009-12-10 @ 07:54:07

  Postat av: Mallamousan

  God morgon!

  Kika gärna in i min blogg!

  http://mallamousan.blogg.se

  http://mallamousan.blogg.se

  http://mallamousan.blogg.se

  http://mallamousan.blogg.se

  http://mallamousan.blogg.se

  HA EN BRA DAG!!
  🙂

 67. He he aldrig sett klackskor som dekoration på matsalsbordet – det blev ju riktigt häftigt!

  Strandflickan Linnea

 68. Cajsa says:

  Hej!
  Sträck på dig, försök att inte ta till dig de elaka kommentarerna. Det är svårt. Jag har själv råkat ut för dem. Låt inte en stackars trasig, avundsjuk människa stjäla energi från dig. Spärra personen i fråga och gläds åt alla fina kommentarer du får istället! Kram.

 69. Marianne says:

  Tänk att denna nu vem det är, har fått 70 personer att lägga ner tid och energi på sina elaka inlägg och det är just det som är grejen, han eller hon vill ha UPPMÄRKSAMHET. Ignorera stackarn…

 70. Jessica says:

  Håller med alla andra,.blockera henne! Tycker absolut att man skall kunna komma med kritik/diskutera (även till dig om det skulle vara så) men inte när det negativa tar ööver dte positiva, då läser hon inte för att hon njuter heller utan en sån trasig människa är det verkligen synd om men skall inte förstöra din fina blogg!

  kram

 71. Evelina says:

  Jag tycker tveklöst att du ska blockera personen, om det går och är mgl…

  Du har en fin och trevlig blogg – lika it alot!!!

  Njut värmen.

 72. Anna says:

  Tack för en härlig blogg, vad gäller elaka kommentarer så gäller det nog bara att ignorera, både du Anna-Stina och alla vi som läser din blogg och kommenterar, för det är nog precis det här personen ifråga vill, över 70 personer som har tyckt till. Så mitt råd att bara blunda när man läser sånt. Fortsätt och njut av Thailand, var själv i Thailand 3 veckor 2008 och det var såå härligt.

 73. Hege says:

  Du må bare blokkere ut denne personen. Du har sikkert gitt henne noen tilbakemeldinger tidligere på en høflig måte, så nå må du bare blokkere ! Ikke nødvendig å finne seg i slikt, – livet er alt for kort for slike irritasjoner og helt irrasjonale mennesker. Synes jo synd på vedkommende som ikke har annet å fylle livet med, men det kan ikke gå ut over deg !!! Stå på =)

 74. Pethra i Örebro says:

  Varför lägga ner så mycket tid och energi på denna person. Bakom dessa elaka kommentarer finns det en person som mår dålig av att andra mår bra och njuter av livet. Det ända är att ignorera en sådan person och inte bry sig om vad den skriver.
  Fortsätt att njuta av livet och ta hand om dig. Vi är många som älskar dig och att du delar med dig av ditt liv. TACK!

 75. Tonje says:

  Jeg hadde lett blokkert henne!

  Nyt dagen.

  Klem Tonje♥

 76. Anne says:

  Jag tyckte det var coolt när C Gynning "outade" personer som var elaka. Det är ju bara patetiska människor så blockera dem bara så är de borta. De ska ju inte få någon plats i dina inlägg eller i kommentarlistan egentligen. Det är ju ingen hata-debatt-blogg. De bittra hör inte hemma på en feel-good-blogg.

  Kram kram
  Anne

 77. Tack & detsamma i efterskott!

  Blockera!!!!

  ha en fin dag i värmen
  stor kram

 78. Malin says:

  Jag tycker synd om denna person som lägger ner såpass mycket tid på att vara elak mot någon annan, han/hon kan inte ha mycket annat att glädja sig över i livet och man hoppas bara att han/hon inte har någon familj som får ta emot samma behandling!

  Tycker du har en jättebra blogg och du är verkligen en super-mom som får ihop karriär, barn och fritid som du gör och jag tycker inte man ska missunna dig detta! Tack för att du delar med dig av din vardag skulle jag vilja säga, det är alltid kul att läsa!!

  Kramar från oss i regniga gråa Sverige! Och hoppas Johanna får roligt hos Lollo och Bernie 😉

 79. Sophia says:

  Blockera personen.
  Ha en bra kväll i Phuket. Hälsningar varma Koh Lanta

 80. Michelle says:

  Jag tycker du ska strunta i vad anonym skriver. Vi som läser vet vem du är och vet att du är en bra mamma och en härlig människa som gör allt på bästa vis!!!

  Kramar
  från ett grått sverige :S

 81. Anna says:

  Porta personen ifråga från din blogg, varför ska någon som är otrevlig hela tiden få ta din energi.
  Bort med energitjuvar…KRAM

 82. Tanya says:

  Heej! Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar! ha det bäst =)

  / Tanyiie, http://tanyaaa.blogg.se

 83. Jessica says:

  Jag hade helt klart blockerar, är det en o samma person så bara "bort" med personen i fråga.
  Det tar ändå kraft o energi fastän man försöker bortse från elaka kommentarer, så förstår jag att de svider innerst inne.

  Kram!
  //Jessica

 84. Daniel says:

  Hmmm så gött å grattar henne!!

  Framgång har sina nackdelar… ska ju till Sthlm och Veckorevyn ihelg.. skoj.

  MEN vad händer då man får många läsare? Jo fick senast igår: HÄNG DEJ JÄVLA BÖG!!

  Vad säger man då? Otroligt elaka människor det finns!!!

 85. Jenny says:

  Hmm svårt men håller med blockerar du den så vinner typ den personen fast ändå så tycker jag inte dom ska få kika in i din blogg & underbara värld, de är inte värda det så hmm blockera!

 86. LarsS says:

  Jag blev väldigt sugen på sötsaker när jag såg den dör första bilden!! 🙂

  Ciao

 87. Marika says:

  Blockera! Hon är bara avundsjuk på dig och ditt underbara liv! Tycker din blogg är så härlig och positiv!

  Kram Marika

 88. Jag har också fått MASSA skit på min blogg, efter ett tag stod jag inte ut så jag valde att deleta dessa kommentarer och det har faktiskt hjälpt, nu har elakheterna upphört

  kram

 89. HANNAH! says:

  Vilka underbara bilder 🙂

 90. Anonymous says:

  Försök att inte bry dig om vad den här människan skriver. Genom att ignorera visar du att du är en bättre människa än hon – och det är du ju! Det är inte värt att lägga energi på denna typ av människor. De är 'energitjuvar' och förtjänar att ignoreras!

  Fortsätt njuta av semestern och gläd dig åt alla oss som tycker att din blogg är en fantastisk 'energikick'!

 91. Ulla says:

  Porta eländet förstår mig inte på folk som orkar hålla på så där varför läser hon din blogg egentligen för att reta sig hon mår inte bra……….. avundsjuk kallas det visst.
  Om din pappa heter Arnold tyckte var han på en bild tidigare så har jag haft honom i skolan för 40 år sen cirka verkar nog vara rätt.
  Ha en fin tid i Thailand och skit i dom negativa.
  Läser ofta din blogg tycker den är härlig.
  Bästa hälsningar Ulla i Boden

 92. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Vad tråkigt att det finns människor som lägger ner energi på att vara negativa. Du är verkligen inte värd att få sådana kommentarer! Du verkar vara en sådan skön människa med så positiv och härlig livssyn.

  Jag säger som så här, deleta alla kommentarer! För ju mer "vatten på kvarnen" denna bittra människa får desto roligare tycker han/hon förmodligen att det är. Alla som gillar dig och kommenterar kommer ju att bita ifrån och det triggar ju förmodligen dennes beteende.
  Angående att blocka ip så är det inte lönt! Jag har ett dynamiskt ipnummer så jag kan byta ip i ett program på 10 sekunder. Inte svårt alls att ta sig förbi en block tyvärr! Och det kan ju denna människa också göra. Plus där är sidor som du kan gå via och "tunnla" dig igenom till din sida, och på så vis få denna hemsidas ipnummer istället. Finns många vägar att gå tyvärr 🙁

  Så strunta i det och låt det rinna av dig som en gås! Det är så många fler som gillar dig för att du delar med dig av en sådan fantastisk människa som du är ♥

  Ta hand om dig och NJUT av din härliga semester!
  Stora kramar Sandra J

 93. Linda says:

  Blocka! Du ska inte behöva slösa din energi på henne!

 94. Mingar says:

  Oj, missade att skriva signatur på mitt inlägg tidigare..

  Försök att inte bry dig om vad den här människan skriver. Genom att ignorera visar du att du är en bättre människa än hon – och det är du ju! Det är inte värt att lägga energi på denna typ av människor. De är 'energitjuvar' och förtjänar att ignoreras!

  Fortsätt njuta av semestern och gläd dig åt alla oss som tycker att din blogg är en fantastisk 'energikick'!

 95. Avundsjuka och bittra människor är bland det värsta jag vet… Även om jag VET att det kan ha sina bakomliggande orsaker från deras sida – så är det inte okej att smutskasta andra och samtidigt vara anonym och inte stå för sina åsikter…

  Kram på dig Anna-Stina – du är en stark tjej som peppar och inspirerar många på ett positivt sätt!

 96. Anna-Lena says:

  Det är väl JÄTTEVIKTIGT att visa att vi inte accepterar sånt här, att vi inte vill läsa sura elaka kommentarer! Jättebra att så många bryr sig tycker jag! A-S är en fantastisk bloggare och ska inte behöva bli lessen/upprörd i onödan bara för att ngn bestämt sig att förpesta hennes blogg!?.. Det ska ju ingen behöva för övrigt!!! Nej BRA att så många kommenterar och BRYR sig! 😀

 97. Marie Bogren says:

  Hej Anna-Stina!
  Än en gång…jag har fastnat för din blogg..hur bra som helst! Satt och fick en ny frisyr idag på hårsalongen Blond..när din mamma kom in och satt sig ner brevid mig…oxå blev friserad..tjuvlyssnade lite och hörde att hon var på väg till Thailand för att vara med er, vad underbart att få mormor på besök! Din mor är rar….jag hälsade till dig genom henne..Man ser din mamma hon klär sig så snyggt och medvetet..coool! Njut av eran vistelse i Thailand, fantastiskt och slippa detta december-mörker! Tur att tomten kommer snart iallafall, kram på er! Hälsn/Marie Bogren LLA

 98. Helena says:

  Bry dig inte och ta bort dessa negativa kommentare, det konstiga är att personen verkar läsa din blogg ordentligt.

  Du får mig att må bra med din feelgood blogg, du förgyller mina dagar.
  /Helena

 99. Lotta09 says:

  Hej!
  Blockera och lägg ut ip-adressen till oss andra så personen i fråga känner sig uthängd!
  Din glädje skall inte förstöras av elaka människor som måste ha någon få ut sitt missnöje på.
  Ha det så gott i värmen!
  Från ett regnigt Stockholm…3grader brr!
  Kram

 100. Anonymous says:

  Hej!
  Blockera och lägg ut ip-adressen till oss andra så personen i fråga känner sig uthängd!
  Din glädje skall inte förstöras av elaka människor som måste ha någon få ut sitt missnöje på.
  Ha det så gott i värmen!
  Från ett regnigt Stockholm…3grader brr!
  Kram

 101. Elisabeth says:

  Blokker!

 102. mali-mo says:

  Gratulerer med navnedag!

  Da jeg fikk kkommentarer jeg vurderte som useriøse på min blogg slettet jeg dem. Forsøk å ikke bry deg om dem. Slett dem etterhvert, og slett dem fra hodet også 😉

  Nyt ferien!

 103. Linda says:

  Kjære, vakre Anna-Stina!
  Hver gang jeg har lyst på en liten oppmuntring, eller bare noen gode vibber går jeg innom bloggen din. Jeg SAVNER å jobbe med deg!! Heldigvis får jeg en liten bit av din fantastiske verden her, og kan følge med på hva du og din vakre prinsesse gjør. Nyyyyyyyyt ferien din!!! For et vakkert sted!
  Stoooor juleklem fra Linda

 104. Undrar varför personen ifråga inte har något negativt att skriva nu? Eller du kanske redan har blockerat?
  Hoppas ni har haft en underbar dag och att du ligger och sover just nu.
  Stor kram, Lotta

 105. STRUNTA i personen, blocka den! USCH för den!

 106. Karin says:

  Ta INTE skit!! Älskar dig!!!

 107. Anna says:

  AVUNDSJUKA stavas nog namnet och låt absolut inte en sådan person förstöra ditt härlig liv.
  Försök strunta i denna person eller blockera denna från ditt liv.
  Keep up the good work in life!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *