GRATTIS Sverige !


I söndags firade jag & Johanna att Barbapapa fyllde år. Ja, alltså inte på riktigt (har ingen aning om när han föddes? 😉 men på låtsas 🙂 Johanna är nämligen VÄLDIGT upptagen av födelsedagar och pratar OFTA om att hon fyller år "imorgon" = augusti . också sjunger hon "Happy Birthday" så högt att jag hoppas att grannarna gillar barnsång 😉

Vilken TV-kväll jag har haft !

Kl.20.30    Stylista TV3
kl.21.00     Melodi Grand Prix SVT1
kl.21.40     Desperate Houswives TV2

Jag har nästan zappat sönder knapparna på fjärrkontrollen och om det inte vore för min bästa galavän Jonas (thanx snygg!) så hade jag missat det svenska bidraget (var det pga av att jag var trött, eller var ljudet förfärligt dåligt då hon sjöng?)  för precis då var jag på en annan kanal och det blev faktiskt mest Stylista & D.Houswives för mig ikväll.  Stylista var riktigt BRA ! (vinnaren får jobba på ELLE) så den serien ska jag följa 🙂

På lördag får Malena se upp för Alexander 😉

Men – BÄST i kväll var ju ändå att Sverige gick vidare till den stora finalen på lördag med den HÄR låten.  GRATTIS Malena!!! 

P.S såg att flera av er kommenterat att bilderna inte syntes i förra inlägget. Tack för info ! Jag har fixat till det nu 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GRATTIS Sverige !”

 1. Wenche says:

  Jeg sovnet i sofaen på slutten av Frustrerte fruer…:( Typisk!

  Ønsker deg ei god natt:)

 2. Wenche-

  Jag somnade också 🙂 ¨Kvällens episod var ju tyvärr inte det bästa så vi missade nog inget 😉 God natt klem !

 3. Birgit says:

  Gratulerer til Sverige 🙂

  Håper det går bedre med Johanna. Alvedon, nesespray og høyt hodeleie gjør bra for små vonde ører.

  God natt !

 4. Birgit-

  Tusen TACK för tips och goda tankar ! 🙂 Jag hoppas att hon får sova i natt och att hon vaknar piggare imorgon. Godnattklem ! 🙂

 5. Wenche says:

  Hva er Alvedon egentlig?

 6. Nelly says:

  va gullig hon är! hihi… stackare då, hoppas att hon blir bra snart igen! 🙂 kram

 7. tofva says:

  Åh kalas! Inbjudningskort till kalaset kanske? Gå in på http://tofva.dinstudio.se

  yeeej!

 8. Anonymous says:

  alvedon – verktablett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *