Grattis till alla som heter Anna !

Allmänt


Dessa vackra rosor är till dagens namnsdagsbarn ! printa ut bilden och sätt upp den vid pc´n 🙂  (Bild från Paul Costello.)

Hipp, hipp, HURRA ! Jag har namnsdag idag ! 🙂

Stort GRATTIS till alla er bloggisar som heter ANNA ! Idag kan vi som heter Anna lyxa till dagen lite  😉  (själv ska jag gå och köpa mig lite lyxigt god mörk choklad idag )

Min mamma & pappa har alltid uppmärksammat mig på Anna-dagen (namnet AnnaStina har aldrig namnsdag) och det tycker jag är så kul för det är härligt med dagar som är något "extra". Och TACK igen mamma för den fina stjärnsjalen jag fick i namnsdagspresent.  Min mormors mamma hette föresten också Anna och Johanna fick sitt namn för att det innehåller Anna.

HAPPY tisdag allihopa !! även ni som inte heter Anna ! 🙂

Kategori: Allmänt | 30 Comments

30 responses to “Grattis till alla som heter Anna !”

 1. Ulrica says:

  Grattis som tusan på namnsdagen!

  Jag har oxå namnsdag =) Anna e mitt andranamn..

  Så grattis till oss och alla andra Annor =)

  Tror bestämt att jag ska lyxa till det lite idag jag med på min lediga dag.

  Massa kramar

 2. Grattis till oss alla Annor 🙂

 3. Amanda says:

  Oh vad kul, jag har också namnsdag! Anna går som andra namn i familjen så alla flickor får det namnet 🙂 Måste alltså gratta min syster! hehe

  grattis alla andra Annor som tycker livet är lika kul som jag! :>

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Grattis söta du.Hoppas att du får en bra namsdag.Kram.

  Madelene

 5. mia says:

  ja grattis till dom!

 6. mia says:

  ja grattis till dom!

 7. Anna says:

  Grattis till dig på namnsdagen från en som också heter Anna:)

 8. Engla says:

  Grattis på namnsdagen! Jag får väl fira lite jag med då, heter ju Anna i mellannamn 🙂

 9. Grattis!!! jag heter jennie och har aldrig namnsdag! i almenackan är det bara Jenny! så jag firar på mitt andra namn elisabeth istället:)

  ha en bra namnsdag!

 10. Sabina says:

  Idag är det också pepparkaksdagen så fira med pepparkakor och glögg vetja 🙂

 11. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för alla fina grattis hälsningar! 🙂 Och vad KUL att ni är så många bloggisar som också heter Anna ! 🙂 Grattis till oss Annor ! 🙂

  Sabina-

  Så kul att det är pepparkaksdagen! 🙂 det kanske förklarar varför jag äter så ovanligt många pepparkakor idag? 😉

  Kram på er allihopa !! 🙂

 12. Anna says:

  Tack så mycket och grattis tillbaka till en absolut FAB-Anna. Jag ska nog unna mig lite bubbel idag 😉 Kram Anna

 13. Mie says:

  Gratulerer! Så gøy at dere feirer navnedag i Sverige! Her til lands er ikke det så vanlig..

  Forresten, skrives navnet ditt uten mellomrom? og med store bokstaver i begge navnene? Det var bare så annerledes å se..i Norge er det jo slik at egennavn skal ha stor forbokstav, men da binder man navnet sammen med en bindestrek eller man deler de opp. Bare nysgjerrig 🙂

  Klem

 14. stinis says:

  heeh grattis alla annor!!!

  🙂

 15. Erica says:

  Tack så mkt och grattis på namnsdagen! Nu efter dagens jobb ska jag duscha och fräscha upp mig och sen njuta av "min" dag. Känner mig allmänt sunkig efter tidig morgon och förkylning.. Din blogg piggar alltid upp! Kram

 16. erika says:

  vilken bra blogg du har! 🙂

 17. Linn says:

  Hej och grattis på namnsdagen! 🙂

  Läser att du skriver att det finns en "pedagogisk leder" på Johannas avdelning. Jag är nyfiken på hur förskolan (förskola = svenska namnet för 1-5 år) ser ut i Norge? Kan inte du skriva lite om det? Vore så intressant för jag är i januari klar med 3,6 års lärarutbildning för barn från 1-6 år, och jag har tänkt tanken på att söka jobb i Norge (här finns dåligt med jobb). Ha en bra dag!

 18. Anna says:

  Grattis! Kram Anna!

 19. Anna says:

  Tack så hemskt mycket för gratulationen!!

  Jag är döpt efter min morfars syster som dog i TBC när hon bara var 30 år gammal. Det får mig att tänka på att ta vara på varje dag och stund.

  Ha en fortsatt bra Anna-dag!!

 20. Anna says:

  Grattis till mig o dig o johanna o alla annor i hela världen! Fin Rosbild.

  Kram ANNA I STHLM

 21. Grattis, jag heter också Anna det är ett andra namn som varje första flicka fått.

  Det är underbart att fira namnsdag så tack gulliga du som grattar alla

 22. Grattis, jag heter också Anna det är ett andra namn som varje första flicka fått.

  Det är underbart att fira namnsdag så tack gulliga du som grattar alla

 23. Anna says:

  jag heter också anna !

  så grattis till oss båda.

  när jag kom hem idag låg ett paket på bordet i på ett fat låg en stor rosa marsipangris. I paketet låg ett armband från danska hultqvist som stått långe på min önskelista. tack min söta mamma och pappa för presenterna som verkligen förgyllde min annadag.

  hoppas också att du fått en bra annadag!

 24. Martina says:

  Tack!och grattis själv!!!:D Mmm jag ska fira med varm skummad mjölk! Julklappstips är en mjölkskummare! Det förhöjer en hemmagjord latte avsevärt!

 25. Carola L says:

  Grattis!

  Har i familjen har vi 3 som heter Anna

  Min tsora tjej fick namnet Anna SOFIA efter min mormors mormor Anna SOFIA, tvåan skulle ha hetat ASTRID Lovisa efter min mammas farmor ASTRID Lovisa, men maken sa stopp för Astrid – så hon fick heta Anna LOVISA istället. Lillan heter Anna ADELINA efter sin farmors farmor som också hette Anna ADELINA. Jag tycker om namn som har historia.

 26. Helena says:

  Åh tack och grattis själv 🙂 Har också Anna som andra namn. Hoppas du har haft en fin dag och en fortsatt fin kväll!

 27. Anna says:

  Tack & grattis till dig med 🙂

 28. Jag unnade mig en svart skinnväska på Indiska idag, som en namnsdagspresent till mig själv! Det kändes bra för det var ingen annan som kom på att jag hade namnsdag idag! Så då lyxade jag mig med en ny väska 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *