Grattis till den vackra duken!

Allmänt

Oj, oj, oj.. jag har såååå svårt för att bara presentera EN vinnare av den vackra duken från "MyliDesign" för precis som vanligt då jag ska utse / lotta fram en vinnare så önskar jag att ALLA fick vinna.

Nu har jag i alla fall läst igenom era 112 tävlingsbidrag FLERA gånger och TACK för allt fint ni skriver och för att ni väljer att berätta så privata historier för mig. Det beror!


Vinsten! Den vackra prinsessiga Carrie duken med tyllkant värd ca 1.500kr.

Det var 2 bidrag som hamnade i en liten "final", det ena var från Ida (som inreder ett tjejhem), det andra från Lena men det  finns som sagt bara EN vinnare och det är….:

Hej Anna-Stina! Jag brukar läsa din blogg varje dag. Jag tycker att du har en fin klädstil, och väldigt vackert hemma. Jag har oxå haft en dotter som heter Johanna, men hon är en ängel nu hon fick cancer när hon var 3 år och behandlades i Umeå på Barn 3 (barncanceravdelningen) men efter 2 återfall avled hon nästan 7 år gammal. Därför är jag väldigt angagerad i Barncancerföreningen Norra som sträcker sig från Sundsvall till Kiruna. Det täcker in halva Sverige. Men åter till tävlingen, duken tycker jag är helt otroligt fin, men jag har inte haft råd att köpa den. Jag skulle bli väldigt glad om jag vann den, den skulle passa i vår stuga där jag nyss har målat våra gamla trämöbler vita.   Ha det så bra i Luleå !! Många varma kramar från Lena Andersson

Stort GRATTIS till den vackra duken Lena! Din historia berörde mig och jag hoppas att duken kommer att lysa upp dagarna i er nymålade stuga. Mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com så kommer duken på posten.

♥ TACK igen för alla tävlingsbidrag. Ni förtjänar ALLA att vinna! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Grattis till den vackra duken!”

 1. LinnM says:

  Hon förtjänar verkligen att vinna duken, grattis till Lena 🙂 Vilka mysiga bilder från er dag, underbar miljö att växa upp i som du gjort. Önskar dig och Johanna en trevlig resa till Stockholm. kram

 2. Ida says:

  Åh tack för att mitt lilla bidrag om vårt tjejhemm var i finalen iallafall:)!

  Men du valde helt klart RÄTT VINNARE!

  Stockholm kommer nog bjuda på ett riktigt sommarväder när du är här och VÄLKOMMEN in på SPRALL!

  Ida!

 3. Grattis till vinnaren! Helt rätt valt!

 4. Anna says:

  Grattis Lena.. 🙂

  Du förtjänar den verkligen..

 5. Grattis Lena till vinsten.

  Nettisens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *