Grattis till vinnaren i påsktävlingen!

168397-2846
Jag önskar att jag fick träffa alla er som varit med i tävlingen och bjuda er på rosa champagne & goda cookies 🙂

Phuket kl. 08.00, lördag morgon.

ÄNTLIGEN har jag fått möjlighet att utse vinnaren i påsktävlingen! 🙂  Orsken till att det tagit sån tiiiiid är att internet inte fungerat perfekt, veckan har varit ovanligt hektisk OCH – jag tycker att det är SÅ svårt att utse en vinnare för ni förtjänar ALLA att vinna!

Men – i tävlingar finns det bara en vinnare och idag tog jag JIG till hjälp för att välja ut en genom att han skrollade ner på sidan och jag blundade och pekade and the winner is……:

Postat av: Emma

Heej 🙂 Fick tips om din blogg för ett par veckor sedan, sen dess har jag läst igenom hela bloggen och går varje dag in med hopp om att du uppdaterat 🙂 Jag har fastnat för den eftersom det är så intressant att läsa om din vardag med din underbart söta dotter i ett helt underbart land. Det är så kul att du har barnasinnet kvar och lever och njuter av nuet 🙂 När jag ser alla bilder på landet, er, hello kitty och alla saker ni hittar på blir jag så glad imombords. Eftersom att jag har flera år kvar att plugga och är för ung för att skaffa barn, så hade det varit kul med den uppiggande lilla hellokitty-påsen eftersom att jag inte ännu kan ta del av allt det andra 😉 Många hälsningar från ett kallt Helsingborg!

Stort GRATTIS Emma! 🙂 och TACK för att skrivit så fint till mig.  Mejla mig din adress så kommer paketet i posten: gizmolinas@hotmail.com

    
Här är de söta Hello Kitty sakerna som jag ska posta hem till Emma.

En kommentar som jag blev super happy över är den här:

Postat av: Caroline

så fantastisk inspirerende bloggen din er!

når du sier at en kjole er så "carrie", så har jeg begynt å tenke at denne tingen/kjolen/whatever er så "gizmolina"! :)))) når jeg er på shopping altså! 🙂
og det er jo helst så ofte som mulig!!!
klem!

TACK snälla Caroline! 🙂 Jag blev så smickrad över det du skriver att jag vill posta dig en liten present så mejla mig din adress till: gizmolinas@hotmail.com

Jag blir så oerhört glad över allt fint ni skriver till mig och ni ska veta att det betyder jätte mycket för mig! 🙂 Om jag hade möjlighet så skulle jag skicka en present till er alla!

Till sist kan jag berätta att jag redan shoppat vinsten till nästa tävling… jag kunde inte låta bli… 😉 så – det blir en ny tävling en dag snart 🙂

Kram på er! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Grattis till vinnaren i påsktävlingen!”

  1. Caroline says:

    så snill du er!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *