Gratulerer med dagen alla norska bloggisar!

Thailand 2010


Dagens tänkvärda.

Phuket måndag 17:e maj, kl.11.30. Sol & moln, +33 grader.

HIPP, HIPP, HURRA!!!! det är Norges nationaldag idag! 🙂 och detta är utan tvekan årets absolut festligaste dag i Norge. Om du inte har upplevt någon 17:e maj så tycker jag att du omgående ska boka in en Oslo tripp till nästa års stora dag. Själv har jag fått uppleva 9 stycken , dagen idag blir min 10:e och den ska firas här på vår resort med flaggor, ett mini-tåg och bubbel. Inte riktigt som hemma, men alltid något 😉


Skål & Gratulerer med dagen!

Jag önskar dig en amazing dag och jag kryssar fingrarna för att solen skiner över hela Norge idag!

♥ KrAmAr! ♥

Kategori: Thailand 2010 | 12 Comments

12 responses to “Gratulerer med dagen alla norska bloggisar!”

 1. Sofie says:

  Härligt. Fick själv vara med om en 17 maj i Oslo när jag bodde där. Helt galet roligt var det 🙂

 2. Kari says:

  Ønsker dere en fin 17. mai feiring!

  Kari 🙂

 3. Michan says:

  Det låter spännande, kanske man ska ta en tripp dit nästa år =)

 4. Jag sa just det till min man häromdagen, att någon gång skulle jag vilja vara i Norge den 17 maj bara för att få uppleva det hela. Den svenska nationaldagen "får" ju knappt firas numer och är inte riktigt i samma klass som den norska, lite synd. Ha en underbar dag. KRAM Lotta

 5. fru Svensson says:

  Ha en underbar dag och njut lite extra mycket.
  Kram

 6. Kattis says:

  Ha en fin dag! KRAM

  P.S. Har mailat dig om vinsten av Havaianas i guld – är de skickade eller fixar du det när du kommer hem? 🙂

 7. Sussie says:

  Hej
  jag undrar hur ni bor i Thailand och hyr nu utav vem hyr ni och priset. Ska ni vara i Thailand 6 månader?
  Låter underbart och det skulle jag gärna göra och ta med mig hela familjen

  Suss

 8. Slæsh says:

  Gratulere me dagen kjære mine landsmenn:)
  Ha en fantastisk dag der dere er:)
  Hilsen fra Rogaland!:)

 9. MeLiZZa says:

  hej toppen toppen
  känder du gizmo ?
  ha en trevlig dag

 10. MeLiZZa says:

  känner ………. så kalrt kalrt klart skulle det vara

 11. Det måste ha varit en festlig dag i Norge idag 🙂

 12. Anna says:

  Att uppleva det på plats är obeskrivligt kul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *