Gratulerer med dagen Norge!

Thailand 2011

 

Kata Noi Beach igår. Hatt Baum und Pferdgarten, tunika Love Forever och solbriller Gucci. (foto: Jonas). 

Phuket kl.10.15. Strålande sol + lite moln.

G.L.A.D. tisdag sweeties & G.R.A.T.U.L.E.R.E.R. med dagen Norge!

Ny dag och nya härliga möjligheter! 🙂 och idag är det ju inte vilken dag som helst utan 17:e maj. Årets klart festligaste dag hemma i Norge! så jag önskar alla mina norska bloggisar en riktigt FESTLIG dag!  HIPP, HURRA!!

Jag har på mig fina Helena Blouse.

Jag sitter ute på terrassen och stylar en av mina sidor i Kamille och sen ska  jag landa i en skön solstol på beachen. Bäst jag kör på här nu. Njuuut din tisdag! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Thailand 2011 | 3 Comments

3 responses to “Gratulerer med dagen Norge!”

 1. Lise says:

  Hmmm, har din datter noengang opplevd en norsk 17.mai? Jeg mener, hun har jo en norsk pappa ? Nåja, ikke for at jeg har noe med det å gjøre, bare hadde mine tanker rundt det…Gratuelerer med dagen !! ;.)))

 2. Alva says:

  Hoppas ni har en trevlig dag i Phuket. 17 maj firas på många platser idag, alla kan ju inte vara hemma i Norge. Såg i tidningen att man firar på Skansen i Stockholm och tåg går från norska sjömanskyrkan i Göteborg. Om jag var norrman hade jag gärna firat i Phuket 🙂
  Kram

 3. Bea says:

  Gratulerer med dagen til deg og din familie også!
  Det har vært en flott 17 mai her i Oslo. Elsker vår nasjonaldag. Dagen da landet vårt er pyntet til fest alle er glade og drikker champagne til frokost 🙂
  Kan ikke bli bedre!
  Håper virkelig ikke dere flytter fra Oslo.
  17.mai klem fra NORGE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *