Gravidshopping & höstlängtan..!


Charlotte goes shopping. Och Kjersti min vän – den här bilden är DU för mig 😉 Jag längtar SÅ till vi ses nästa vecka! 🙂 (Kjersti är min underbara vän som är höggravid).

Phuket kl. "allt för mycket", natt mot lördag…

Jag tycker att den här bilden på Charlotte är så härlig för den påminner mig SÅ om då jag själv sprang runt och shoppade loss när jag var gravid med Johanna 🙂 och jag glömmer aldrig den där Burberry klänningen jag köpte i Göteborg som blev min "målbild" då jag låg och födde….

Jag såg henne framför mig med klänningen på ! och det är faktiskt helt sant haha 🙂  Tack vare den kom Johanna ut men klänningen har hon aldrig använt för den satt ihop med en body också var det knappar i ryggen så den var bara totalt opraktisk.  En dag ska jag rama in den för den är så symbolisk för mig 🙂


Snygga höststövlar från Jimmy Choo & Burberry.

Jag tittade in hos "net-a-porter" i kväll och hade inte haft något emot att klicka hem dessa läckerbitar! 🙂 Snygga stövlar är SÅ fint! och jag "bor" i stövlar hela hösten & vintern.

De till vänster är helt perfekta när man är lite mer dressy och de till höger är perfekta "gå tur med Johanna" stövlar. Med dessa 2 par stående i hallen klarar man sig långt! 🙂 Och när jag ser så här snygga stövlar kan jag nästan längta lite till hösten…! men bara lite 😉

P.S När man jobbar i klädbranschen så är juni en månad så man bara LÄNGTAR till höstvarorna ska börja droppa in…! så jag är lite "yrkesskadad" på den fronten 😉 (höstlev startar i juli)

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Gravidshopping & höstlängtan..!”

 1. FRIDA says:

  http://www.mrgizmo.se/

  en hemsida där dom säljer Hello Kitty högtalre 😀 tänkte direkt på dig när jag såg dom. Hhe och kolla namnet på adressen (Gizmo) perfekt till dig och Johanna!

 2. Anonymous says:

  http://www.oddmolly.com/

  Mkt fina kläder ,och ja vet att du har haft på dig Odd Molly & nu går alla svenskar i odd molly, det har blivit så himmla stort !!

 3. AnnaStina says:

  Frida-

  Tack snälla du för tipset! 🙂 Jag har redan visat dem på min blogg för en stund sedan 🙂 Och jag håller med , kul att butiken heter Gizmo! precis som min gjorde 🙂 Kram! 🙂

  anonym-

  Jag sålde Odd Mollys fantastiska kläder i min butik i flera år så jag var med dem helt från starten. Är oerhört glad över deras framgångar och märket var ett av mina "best sellers"! 🙂 Kram! 🙂

 4. Malin says:

  ja, det håller jag med om :)Go for it…

 5. Madelene says:

  Hej.

  Nu skall jag gå och läägga mig.

  Hoppas attdu sover.

  Vill bara säg re som en sak du är helt underbar

  Hej.

  Vill bara säga att du är underbar…….

  Kram madelene

 6. Starmamas says:

  Jag är inte i klädbranchen men känner ändå suget att börja shoppa höstkläder, varma mysiga koftor bl annat! Jag är också ett fan av Odd Molly (det vet du) men jag var faktiskt rätt besviken när jag redan för länge sen såg bilder på den kommande höst/vinterkollektionen. Mycket bohem och bara en massa starka färger blandade med varandra. Inte så mycket Odd Molly för mig. Vissa plagg från det märket är OK, de som är lite mer neutrala för annars tröttnar jag.

  När åker ni hem förresten? Känns det konstigt att åka hem efter att ni har varit så länge på andra sidan av jorden eller längtar du hem? Hur som helst, njut av de sista dagarna, det är varmt även i Skandinavien, skall vara +30 grader nu över helgen och en bit in i nästa vecka. Själv tentapluggar jag, sista tenta (anatomi & fysiologi) under denna termin har jag på torsdag, håll tummarna!

  (((kramis)))

 7. Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 8. Discovered your website on del.icio.us today and truly liked it.. i saved as a favorite it and will be back to check it out some more later .. As a Noob, I am continually seeking online for articles or blog posts that can help me. Regards!

 9. Great! Thanks for post

 10. I enjoy reading this helpful website! Read that helpful information regarding Property in egypt and Egypt property Thanks!

 11. videoizle says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 12. Hi, check those website regarding wrexham web design and web design wrexham, See You

 13. web site says:

  We have been awaiting checking out this process as well. Nice read.

 14. I notice that when I specifically invite comments that people leave them in higher numbers than when I don’t., order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, =)),

 15. ulxexkessxy says:

  qsycnm jevcqxojxyca, [url=http://brfzxdtbeqwc.com/]brfzxdtbeqwc[/url], [link=http://huyvdftbmkjr.com/]huyvdftbmkjr[/link], http://fhdvmdduewpw.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *