GREETING FROM OSLO!

Allmänt

Go´kväll mina fantastiska vänner! 

Jag är sååå ledsen över dålig uppdatering men här blev allt inte riktigt som tänkt oss för när vi ankom Oslo igår runt kl.12 så ringde min JIG och berättade att han har skadat sig och på den vägen är det… Han har varit sängliggande sedan vi kom hit och vi girls är hans sjuksystrar. Och alltså snacka om TUR att vi kom hit för utan vår hjälp så vet jag inte riktigt hur detta hade gått?  Han kan inte ens ringa och beställa Foodora (eller någon annan delivery) för han fixar inte att gå ner trapporna för att öppna / hämta eftersom han skadat foten.  Så ja, vi blev verkligen räddarna i nöden för honom.

Jag skriver och berättar mer om våra dagar i morgon för nu måste jag dyka i säng här, är sååå trött…zzz… Och jag har lovat J att vi ska sticka iväg ut ganska tidigt i morgon så att vi får ut max av dagen!  🙂

 

Här är vi på väg hem tidigare i kväll efter en underbart mysig middag hemma hos bästa vänner och alltså denna grönska… Det är sååå fantastiskt vackert ute nu och sommar i luften. Jag fullkomligt älskar att vara här!

 

Önskar dig en riktigt god natt och en FAB morgondag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GREETING FROM OSLO!”

 1. Frida Prydz says:

  Oh no!! Stackars JIG, tur att han har er dock <3 Hoppas foten blir bättre snabbt och att ni har en mysig vistelse ändå.

  Kramar

  • Tusen miljoner TACK för omtanken Frida! 🙂 Det var verkligen otroligt olyckligt det som hände… Men vi girls gjorde vårt bästa för att njuta helgen ändå!

   Njut din dag! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Men rackarns vilken otur för JIG 🙁 en olycka händer på en blinkning.
  Hoppas att han kryar på sig snabbt och snart är uppe på benen igen.
  Önskar er fortsatta trevliga dagar i Oslo.
  Kramar……

  • Ja, snacka om att en olycka kan vara framme snabbt… Livet är verkligen skört och när sånt här händer så påminns vi om att vi inte får glömma att njuta och vara tacksam för varje dag vi får. Och tusen miljoner TACK för omtanken Lena. Den värmer!

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Stackarn. Hoppas att han mår bättre snart och att ni får härliga dagar i Oslo. Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK för omtanken Viktoria! Vi girls fick, bortsett från det tråkiga som hände JI, riktigt fina Oslo dagar ändå. Oslo är verkligen mitt happy place… !

   Njut din dag! Kram! 🙂

 4. Marie says:

  Sug in Oslo och njut så ”syns” vi när ni är hemma igen! Bästa bloggen!

  • Men åhhh nu blev jag så rörd av din kommentar att jag gråter…. Bästa bloggen… Att du tycker det gör mig så obeskrivligt glad & rörd!!! Så tusen 1000 miljooooner TACK!!! Det är en ära att få höra det.

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag fylld av lyckliga stunder Marie! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *