GREETINGS FROM 10.000 METER.

Allmänt

På flyget Oslo – Stockholm runt kl.11.50.

Darlings!

Nu sitter vi girls ombord på flight DYxxx mot Stockholm! 🙂

Solen stråååålar här uppe i luften och jag myser med kalla bubbles samtidigt som J tecknar med sin nya Pet Shop tidning och mumsar på chips. 15 min till landning så måste logga av… Men det är ju SÅ kul att kunna skicka er en hälsning från flyget !  Är så glad i er mina fina blogg-läsar-vänner!

Puss & kram från mig & Johanna!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GREETINGS FROM 10.000 METER.”

 1. Anna says:

  Det är det absolut BÄSTA med Norwegian – Gratis Wifi ombord!! Underbart. Om 5 år kommer vi säkert tycka att det var SJUKT att inte ALLA flygbolag hade wifi en gång i tiden..! Hoppas ni får en mysig trip i Sverige! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur? Det är verkligen riktigt riktigt häftigt att man kan surfa uppe i luften. Love it!!! 🙂 och som sagt : det är det bästa med Norwegain 😉 Och ja, om några år är det nog lika självklart som att jultomten kommer på julafton ! Vi har haft fantastiska dagar, hoppas att du också har haft det ?! Happy weekend! Kram!

 2. karolin says:

  Hoppas ni har en härlig resa och att ni får njuta lite ledighet utan alla måsten!

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Vi hade en super duper mysig resa och fokus var på Johanna istället för på alla “måsten”. Underbart! Önskar dig en magisk weekend ! Kram!

 3. Carina says:

  Hoppas att ni får det härligt

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. !!! 🙂 Vi hade det verkligen hur härligt som helst! Så härligt att jag gärna hade stannat kvar i Stockholm längre…. ! Happy weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *