GREETINGS FROM BATH…!

Allmänt

Happy Friday mina kära bloggvänner! 

Förlåt min frånvaro! Jag reste Luleå – Oslo super tidigt måndag morgon och sen reste jag vidare till England för att bl.a. besöka min älskade prinsessa tidigt onsdag morgon så dagarna har verkligen gått i ett ! men på ett väldigt, väldigt positivt sätt för Oslo gav amazing energi och att få vara tillsammans med Johanna igen här i Bath är bara helt magiskt…!

Och – idag reser vi in till London så nu blir det frukost och sen ca 1,5 time tåg in till Paddington.  Jag reser tillbaka till Oslo i morgon, lördag, eftermiddag så bloggar mer då jag landat hemma. Missa inte att följa mina dagar på instagram så länge, jag uppdaterar flitigt på Storys, du hittar mig om du söker på “Gizmolinas” på insta.

 

Önskar dig en amazing weekend och happy Black Friday shopping today!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

58
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *