GREETINGS FROM COPENHAGEN.

Jag älskar mitt silverkort på SAS och igår fick jag dessutom access till fast track (såååå lyxigt! för jag hatar att stå i den där långa security kön) och! de har startat upp en ny self service bad drop på Gardemoen. Herregud så enkelt, snabbt och bekvämt det var att checka in mitt bagage helt själv . 

Gooodmorgon sköna bönor!

Nu sitter jag i en fullsatt frukostmatsal på ett hotell i Köpenhamn och njuuuuuter ! Åhhhh vilken L.Y.X. det är att få åka iväg och vara bara JAG. I just love it!

Det är Copenhagen Fashion Week som är anledningen till min resa men jag stressar inte runt på samma sätt som tidigare utan tar det heeelt med ro. Kom ner igår, runt lunch, och då prioriterade jag att gå runt i butiker i city för det ger mig minst lika mycket inspiration som att springa runt på mässan (kanske t.o.m. mer) och sen landade jag på ett favorit hak, Café Europa, där jag åt riktigt gott och drack kalla bubblor.  Avslutade sedan dagen med bästa L och hennes trevliga kollegor innan jag somnade gott i min otroligt sköna hotellsäng. Bästa hotellsängen jag sovit i på länge faktiskt !

Butikerna här i Cph är xtra piffade nu då det är Fashion Week och det här var den snyggaste entrén jag såg igår. Very Gizmolina! 😉

Som vanligt önskar jag att jag kunde köpa med mig ett hav av blomster hem. Check detta, hortensia för 30 kr! Amazing.

Hur danskt som helst!  A.l.l.a. cyklar verkligen här.

Ska ta och mumsa i mig frukosten klart här nu, har en stor härlig tallrik med färsk frukt vid min sida, och sen ska jag njuta dagen till max och hamstra massor med inspiration & energi innan jag lyfter mot Oslo.

Önskar dig en FAB fredag fylld av solsken!!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “GREETINGS FROM COPENHAGEN.”

 1. Elisabet says:

  Å vad härligt med Köpenhamn och vilka härliga bilder! Njut av staden, shoppingen och egen-tiden! Håller med om att Café Europa är ett riktigt bra ställe – var där med vänninna och våra tonårsdöttrar förra sommaren.
  Kram E

  • gizmolina says:

   Ja, Köpenhamn är verkligen en helt underbar by!!! 🙂 och vad kul att du gillar bilderna ! det gör mig glad. Jag njöt till max kan jag säga ! 🙂 och jag besökte Café Europa mer än en gång…. Njut din söndag! Kram!

 2. Eva says:

  Tar gjerne imot hotelltips, liker hoteller med gode senger 🙂
  Enjoy!

  • gizmolina says:

   Planen var egentligen att jag skulle bo på Palace, men – det var fullt, så av en tillfällighet hamnade jag på SAS Radisson Blu, som ligger riktigt nära både tivoli + flygtåget och jag har sällan sovit i så skön hotellsäng så jag kan absolut rekommendera hotellet ! 🙂 Happy söndag! Klem !

 3. Helen says:

  Wonderful Copenhagen !

  Du må kikke innom Vivesk, når du er tilbake, og få med deg katalogen deres, du er faktisk med på opptil flere bilder fra deres visning på Grand Hotel… 🙂

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur?! Köpenhamn är en favorit by !!! 🙂 Och tack snälla du för tipset om Vivikes. Klart jag ska surfa in och se ! så kul ! Önskar dig en skön söndag och en fin start på veckan ! Klem !

 4. Helen says:

  Vivesk = Vivekes !

 5. Anna says:

  Å vad härligt med lite egentid, vackra bilder. Njut

  • gizmolina says:

   Tusen tack !!! 🙂 Jag n.j.ö.t. verkligen mina dagar till max. Underbart med lyxig egentid ! Önskar dig den bästa söndagen och en fin vecka! Kram!

 6. Wilhelmine says:

  Fine bilder, så deilig å få litt tid alene. Ha en fin helg du også;)

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 och ja gud så lyxigt det är att bara få vara ibland… love it! Njut din söndag och happy new week !!! Kram !

 7. Channal says:

  Vilken rolig men intensiv helg du får! Jättekul och hoppas du hittar mycket fina!

  Haha, ja den entrén är väldigt Gizmolina! Som godis!

  Kram Anna

  • gizmolina says:

   Hur kul helg som helst ! 🙂 Jag älskar verkligen både modemässan och Köpenhamn också är det ju så lyxigt med egentid ibland… Och ja, den där entrén var magisk. Love it ! 🙂 Önskar dig en härlig & soft söndagkväll och en riktigt fin start på veckan! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *