Greetings from Cph!

Allmänt

Att få sova helt själv en natt i en fluffig hotellsäng = L.Y.X. !!!

Godmorgon sweeties !

 

Jag älskar verkligen att vara i Köpenhamn !  och jag hade en sååå härlig dag igår  !  Min resa startade med att jag hamnade brevid en helt fantastisk kvinna på flyget. Hennes livshistoria berörde mig verkligen och jag tror på att det är en mening med att vi möter vissa människor vid vissa tillfällen i våra liv.  Hon var 74 år och henne kommer jag absolut att ha kontakt med vid fler tillfällen för mötet med henne gjorde mig lycklig på ett speciellt sätt.

Sen, då jag kom fram till Cph så gick jag runt i butiker och tankade inspirasjon till min egen butik. Det ger mig minst lika mycket som att springa runt på mässan.

Min frukost. Fashion feeds me more than food  these days… ! 

Gårdagens shopping…. visar senare vad som gömmer sig i silkepapiret.  

My room with a view.

Nu väntar mässhallarna på mig så see u later !

Önskar dig en F.A.B. fredag !!! 🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Greetings from Cph!”

 1. Cathrine says:

  Ja er det ikke rart. Shopping kan mette en sulten kvinnes mage. Har hatt det slik mange ganger, noe min mann ikke er spesielt fornøyd med når det nærmer seg tid for lunch. Nyt CPH 🙂

 2. Viv says:

  Hei fine du!

  Sendte deg akkurat en sms. Håper du har tid til å svare fort – enten du kan hjelpe eller ei! Kjolekrise før morgendagens bryllup!

  Ønsker deg en fantastisk dag!

  Klem klem

 3. maria says:

  Ja. Köpenhamn är har något alldeles speciellt som fängslar en!! Dom har känsla för stil helt enkelt. Hoppas att du får en underbar tid där å tanka dig full med inspiration. Själv åker jag till Stockholm i morgon & hoppas på att bli tagen med storm (mathilde, Zadig, Riddargatan 12 etc.) Krams m

 4. Trine says:

  Bor du på the square?? Nyt dagene til det fulle. København er magisk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *