GREETINGS FROM GÖTEBORG!

b6935d1543b9ee60f64660fa3a3b7fcd

Dagens tänkvärda.

Happy tisdag sweeties!

Vips! så är jag plötsligt i Göteborg! Jag satte mig bakom ratten direkt efter att jag lämnat Johanna på skolan på morgon (hon var som tur var i bättre form). Tog bilen den här gången eftersom jag inte skulle hinna med sista bussen hem (den går märkligt nog redan kl. 17.40) och tänkte att det var en strålande idé helt fram till att jag möts av en skylt som säger att E6 är s.t.ä.n.g.d. och jag blir hänvisad att följa orange skyltning på de minsta små landsvägar jag någonsin har kört på. Vi snackar 30 / 50 / 70 vägar och det gick saaaaakta….  Gaaahhh, jag som gillar att susa fram på vägarna i minst 110… Så nej, det var inte speciellt festligt.

Men, som tur var så blev jag bara 10 min sen till min frisörtime. Oh yes, jag är här för att byta ut mina extensions. Det var minst sagt hög tid för det kan jag avslöja och i skrivande stund så slingas mitt egna hår innan nya extensions sätts på.  Jag är tillbaka hos Rapunzel of Sweden eftersom jag varit SÅ otroligt super nöjd med mitt hår härifrån + att servicen här är fantastisk så det är absolut värt att ta turen! 🙂

11020744_10152792670410796_602813427083931514_n

Här har duktiga Jessica precis tagit ur mina extensions och gått iväg för att blanda färg. Mitt egna hår ska slingas och det behövs verkligen för oj, så mörk jag blivit i hårbotten. Not nice… Och jag gillar mitt blonda svall så mycket att jag kör på det ett tag till. 

11188416_10152792714715796_6542969457700714477_n

Åh vad jag njuter av att sitta och bli piffad! Köpte med mig Sköna Hem & Cover i farten på väg hit men  under mina glossy magasiner gömmer sig min coachbok så jag tror inredning & mode får vänta till en annan dag… Men det ser bäst ut så på bilden… 😉 

Jag återkommer med bilder av det färdiga resultatet senare! Ska ta tillvara tiden här nu och sen, då jag är färdig, ska jag försöka hinna springa förbi Grandma´s, NK & Hemköp innan jag kör hemåt igen.

Önskar dig den allra bästa dagen!  🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “GREETINGS FROM GÖTEBORG!”

 1. Lena says:

  Älskar din blogg, man blir så glad av den 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för helt fantastisk feedback Lena! Nu gjorde du precis min dag här!!! 🙂

   Önskar dig en underbar onsdag! Kram!

 2. Anna says:

  Ok, var är bilden på ditt “nya” hår??????
  Vill se!
  Blev det någon shopping?
  Kram

  • gizmolina says:

   Jag checkade ut från salongen precis då de stängde och sen körde jag mot Oslo så fick tyvärr inte tid att visa det färdiga resultatet igår. Men idag så! 🙂 Och det jag skulle shoppa var slut så åkte bara hem med 3 påsar mat… inte så festigt… men gott!

   Happy onsdag! Kram!

 3. Sofie says:

  Härligt! Och Grandmas är verkligen en av mina absoluta favoritbutiker, blir alltid ett besök där när jag är i gbg 🙂 Underbar!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är den butiken helt underbar & inspirerande! 🙂 Jag går också alltid en tur inom där då jag är i Göteborg. Igår hade planerat att shoppa 2 fina kuddar som jag tittade på förra gången jag var där men de var tyvärr utsålda..

   Önskar dig en magisk dag Sofie! Kram!

 4. Anna says:

  Åh så härligt med en tur till frisören (och till härliga Göteborg), du är alltid så himla fab och snygg! Hoppas resan hem gick fint!:)

  Fin kväll. Kram

  • gizmolina says:

   Men åh så snäll du är Anna! Tusen miljoner TACK för underbara komplimanger och fina ord. Jag blir helt rörd… ! 🙂 Resan hem gick bra men fy så jobbigt det är att köra i regn & mörker då gatorna kryllar av lastbilar & långtradare…

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 5. L says:

  Jag är nyfiken på vad du använder för hud-och hårprodukter. Kan du inte göra ett inlägg om detta? 🙂

  • gizmolina says:

   Det tror jag minsann att du har efterlyst tidigare också om jag inte tar helt fel? 😉 Bloggade mina skönhetsprodukter i samband med det så du hittar nog inlägget om du söker i mitt arkiv! Ang. hårprodukter så kommer jag att lägga upp de jag använder på bloggen idag (onsdag) så häng med…!

   Happy onsdag! Kram!

 6. Anci says:

  Hade kunnat springa på dig igår mao

  • gizmolina says:

   Åh, ja det hade du kunnat göra Anci! 🙂 Om du var ute på vift mellan kl. 18-20 vill säga… !

   Njut din onsdag! Kram!

 7. Anci says:

  …var både på Nk och Hemköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *