GREETINGS FROM GRAND HOTEL!

Allmänt

f445b41713118eb6576a650c67d4a682

Dagens pepp.

Hej sweeties! 

Idag har jag mitt kontor i lobbyn på Grand Hotel och det passar mig alldelens utmärkt för jag trivs och arbetar som bäst då jag har lite liv & rörelse omkring mig. Så, här sitter jag i en vacker soffa med en nyvässad rosa blyant och noterar reflektioner över min utbildning i en fin notatbok.  Men, jag ska snart checka ut härifrån och promenera iväg till andra sidan slottet igen.  Ska på vippe refill och magen kurrar så ska försöka hinna få i mig lite lunch först. (min mage kurrar aldrig så mycket som då jag ligger i det tysta behandlingsrummet så idag s.k.a. jag äta före…blir så pinsamt annars…). Och nu upptäckte jag precis att klockan är mer än jag trodde så jag måste faktiskt ta och logga av och trippa iväg…

Så, jag önskar dig en alldelens underbar tisdag så ses vi igen om en stund!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *