GREETINGS FROM IKEA!

superthumb

Ny månad – nya möjligheter.

Kära bloggvänner!

Jag veeeet….det är den 3:e augusti idag men jag har inte riktigt hunnit med i svängarna så det känns som den 1:a… Så – H.A.P.P.Y. augusti fina vänner!  Och sen skulle jag  ju inte tillbaka till iKEA typ ever again efter den körningen i lördags men vad hände? Jo, de hade missat att ge oss rätt plock-lista så 4 ben till sängen saknades så – här är jag igen!  Close to Finland (oh la la) i entrén där det är wi-fi område och ska köra mot Luleå igen så fort som jag postat det här inlägget. Men , det hände tyvärr en otroligt obehaglig sak på vägen hit som som gör att jag 1. drar mig lite för att sätta mig i bilen och köra hemåt igen, 2. påminde mig om hur extremt skört livet här… allt kan förändras på några sekunder och aldrig bli sig helt likt igen så dagens reminder mina kära bloggvänner blir att fånga dagarna och ta tillvara de lyckliga stunderna!

Livet är här och nu och om morgondagen vet vi ingenting…  Uff, det är läskigt att tänka på hur snabbt allt kan gå… jag hade änglavakt deluxe!!!

11800147_10152988382045796_5271872689005716855_n

Bilden är från då vi körde upp hit i lördags, då var hjärtat + bror med. Idag kör jag själv och Johanna är hemma hos mormor. Vilken lyx att ha mormor i samma stad. Har inte riktigt förstått det ännu bara… det tar ett tag att landa märker jag… Känns fortfarande som att vi bara är uppe på besök…

11060295_10152988406815796_8838431376497870576_n

Vissa flyttkartonger är mer festliga att packa upp än andra… !  Åh som jag älskar att inreda Johannas rum! och nu har hon fått 2 ! 

Nej, bäst jag samlar mig, fyller bilen med dagens fångst (det blev liiite mer än de där sängbenen, då jag ändå är här liksom…) och kör hemåt.

Önskar dig en riktigt f.i.n. start på veckan och kom ihåg : var rädd om dig!!!

Åh nu såg jag alla kommentarer i förra inlägget som jag bloggade hos pappa igår, Tusen miljooooooner TACK ! Nu gjorde ni min dag ska ni veta! Lovar att svara er alla så fort jag får möjlighet. Vi har förhoppningsvis internet i huset en dag väldigt snart… !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GREETINGS FROM IKEA!”

 1. Ida says:

  Vad tur att allt gick vägen & att du hade änglavakt!

  När det gäller IKEA i Haparanda så älskar jag att åka dit, blir alltid ett besök på Iittalas outlet & så älskar min man Candy World. 🙂

 2. Mimmi says:

  Hoppas du körde försiktigt och tog många raster ! IKEA kan skicka också speciellt om de gjort fel så behöver inte du stressa med att köra. Var rädd om dig!

 3. Emma says:

  Kärlek till dig också <3

  Tack för en bra blogg.

 4. Mona says:

  Vilken tur att allt gick bra,jag önskar kärlek
  till Dig o Dina! Kramar

 5. Evelina says:

  Ser SÅ framemot att få se lite bilder från ditt hus. Ett helt hus för dig att inreda, så härligt!

 6. L says:

  Du ser så ung och fräsch ut tycker jag :-).

 7. Titti says:

  Låter otäckt, så skönt att allt gick bra.
  Så fort en olycka kan hända.
  Kram Titti/Umeå

 8. L says:

  Oj, hela min kommentar kom ju inte med…
  Så fel det blev nu med en sådan ytlig kommentar när du skriver om en tråkig händelse. Jag är glad att det gick bra för dig men visst får man sig en riktig tankeställare när något sådant obehagligt händer…<3
  Kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *