GREETINGS FROM LONDON!

Allmänt London 2019

Mina kära bloggvänner! 

Åh som jag har saknat er !!! Jag har precis kommit hem från en helt magisk weekend i fantastiska London och är sååå pepp på att berätta om vad vi gjort och visa er mängder av bilder! men först måste jag bli á jour med några saker här… !  Och förlåååt att det varit så tyst från mig både här och på instagram, jag valde att njuta dagarna fullt ut och jag gick dessutom tom för batteri hela tiden p.g.a. att jag knipsade så många pics. Alltså London är så fantastiskt vackert dekorerad inför julen att man smäller av !  Det finns nog ingen annan stad i världen som bjuder på så mycket härlig christmas feelgood så fr.o.m. nu ska det bli en tradition att jag och Johanna reser dit och julklapps-shoppar varje år. Det har vi bestämt!

Och du, nu har jag börjat att lägga upp storys på min instagram från turen som du vill få med dig allt om våra dagar så är ett tips att ta en titt där också!  Sen känns det ju nästan lite overkligt att det är d.e.c.e.m.b.e.r. nu ! Eller hur? Vi får inte glömma att njuta dagarna och allt vackert omkring oss i förjulstiden! 🙂

Det var så lyxigt med en mor & dotter weekend i London och det finns inget mysigare än att få resa tillsammans med Johanna. Vi har så kul ihop! och hon är så mycket bättre än mig på att ta snabba beslut ibland + att hon alltid lugnar mig då jag stressar upp…  Men alltså hur avis är jag inte på J´s hår?!? Snart har jag också ett härligt svall igen…. Längtar! 

Det första jag gör då vi ankommer Heathrow är att stoppa på WH-Smith på vägen ut till en taxi… Här shoppar jag inspirerade magasin (utbudet är så mycket större där än här hemma) och min favorit sedan många år är engelska Red !  Så den blir dagen tips!  Och jag älskar detta super fina, fräscha december cover!!!  Och du,  engelska december Vogue kan du droppa för det var sååå o-inspirerande. 

Nu ska jag ta tag i veckan här! så vi ses igen lite senare!

Önskar dig världens bästa tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, London 2019 | 7 Comments

7 responses to “GREETINGS FROM LONDON!”

 1. Ulrika Lagergren says:

  Vilken fin bild på er 🙂 Låter som ni haft en fantastisk resa! London är helt magiskt hela året, men speciellt kring jul. London är en av min absolut favoritstäder och minst en resa dit varje år är obligatoriskt 🙂 Herr Make fick en resa till London i födelsedagspresent och vi skulle ha åkt förra lördagen för julklappsshopping. Det jag inte tänkte på när jag bokade var att han sitter i ett stort projekt med slutdatum om 2 veckor. För att inte behöva tillbringa semestern större delen av resan i mobilen bokade vi om resan. Så nu har vi något att längta till istället. Klokt att njuta fullt ut och inte tänka på att ladda upp bilder på IG hela tiden.

  • Åh tusen miljoner tack för din härliga feedback Ulrika! 🙂 Vi hade verkligen en helt fantastisk resa och vi längtar redan tillbaka!! Tycker att det låter som en väldigt bra idé med en obligatorisk resa dit varje år. Så ska det bli för oss också! Och så otroligt generöst att din make fick en resa i present ! och klokt att boka om så att han får njuta utan jobbstress då han är där. Sen finns det ju inget bättre än att ha en resa att se fram emot ! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på dagen! Stor kram!

 2. Elisabeth says:

  Så herrlig! Gleder meg til å se alle bilder og skal rett inn på Instagram å se storys❤️

  Ha en magisk tirsdag!

  Klem fra Elisabeth

 3. Marie Å says:

  Har typ tappat jul-peppen när du var borta, dina inlägg är saknade!!! (Ingen press haha…)

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Härligt! Det gör du rätt i att njuta. Låter som en magisk tradition med London julmys! Stor varm kram från Phuket

 5. Mia says:

  Härligt inlägg! Ja, att resa med barn är fantastiskt! Senaste resan blev dock utan barn (första utan barn på 21 år) och då vågade vi oss bara med att boka en charter till Spanien! Med barn har vi varit i Israel, Sydkorea, USA med mera. Kram!

 6. Nina says:

  När du skämmer bort oss med långa ljuvliga inlägg blir ju saknaden total när du tar semester 😉
  Säger som någon ovan. Julpeppen hos mig tog semester efter saknad på dina fina inlägg.

  Självklart ska du ha semester så var inte så jag menade mer att du varit så saknad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *