GREETINGS FROM LULEÅ!

Allmänt

Gooodmorning mina kära bloggvänner! 

Wow! vilken fantastiskt vacker morgon Luleå bjuder mig på idag! Solen strålar in här i Casa Gizmolina och mina discokulor sprider magiskt glitter över rummen. Love it!  Att jag sen är tillbaka både i mitt älskade hus och hos min älskade fluffiga Gizella makes me xtra happy!

Jag har en tid att passa nu så står med en fot ut genom dörren. Ville bara titta in för att önska dig en loooovely onsdag!!! så uppdaterar jag med bild – fixat kl. 14.01 ! –  och bloggar mer senare idag !

 

På tal om att ha foten på väg ut genom dörren… Jag knipsade den här bilden av mina nya sneakers som jag shoppade måndag kväll precis innan jag packade ner de i resväskan i Oslo igår…

…reflekterade inte över att det var något som inte stämde (detta är mina första Hoka) förrän jag  packar jag upp mitt bagage i går kväll och ja, finn ett fel på bilden !  Exakt, det är 2 VÄNSTER skor! och inte nog med det, de är dessutom i OLIKA storlekar.  Hur jobbigt?!? Nu är det så klart tur att jag inte shoppade de i tex L.A. , är enklare att fixa saken i Oslo, men jag är inte tillbaka där på några veckor och hela poängen var att jag ska använda de här…  Är så klart bara att gilla läget men lite surt ändå, speciellt eftersom jag alltid ber personalen checka att det är en höger och en vänstersko och rätt storlek i kartongen innan jag lämnar butiken. Killen svarade YES! på allt men det blev verkligen en big no, no på detta…

Så dagens tips: ta en egen check i skokartongen innan du går hem med nya skor, speciellt om du är på resa !

 

Nu fångar vi den här soliga och vackra höstdagen! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

26
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ!”

 1. Lena says:

  Önskar dig en fin dag

 2. Line says:

  Håper du får en fin dag. Er så hyggelig med blogging – takk for at du har så mye glede og inspirasjon.

  På min inspirasjons ønskeliste står hvordan få høstfint hjem nå før Julen slår til. Er liksom litt vanskelig periode synes jeg.

  Ha en fin fin dag.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för amazing feedback Line! Nu gjorde du min dag ännu soligare !

   Och jag älskar att du skickar mig en inspirations önskelista ! Enig i att det är en “mellanperiod” nu innan vi kan gå all in med julen men jag tänker att puter i fuskpäls + teddy , stora härliga pledd , gröna växter och massa levande lys är perfekt för att skapa höstfint hemma ! Ska se om jag hittar några inspirationsbilder att blogga !

   Önskar dig en magisk dag! Stor tacksam klem! 🙂

 3. Elin says:

  Har akkurat de skoene! Men en av hver og samme størrelse De er kjempebra!!

  • gizmolina says:

   Heldige du som har en av hver og samma størrelse ! Och så härligt att höra att de är så bra ! Får se fram emot att inviga de då jag varit inom Anton Sport då jag är tillbaka i Oslo, för alternativet – att operera om fötterna – känns lite tungt… Ha, ha.

   Önskar dig en underbar kväll ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *