GREETINGS FROM LULEÅ…!

Allmänt

Happy weekend mina darlings! 

Förlåt så mycket för att jag plötsligt inte bloggade på ett par dagar, livet kom helt enkelt mellan… Jag hade resdag Oslo – Luleå på torsdag, min JIG körde mig till flygtåget kl. 11.30 och min bror hämtade upp mig på Luleå Airport kl. 17.40. Då blev det plötsligt familjemiddag och hockey  så vi svängde bara förbi huset så att jag kunde ställa in mitt bagage och sen körde vi direkt hem till mamma där det blev en ovanligt sen hockeykväll efter både förlängning och ett helt gäng med straffar. Så blev det fredag och då hade jag en “AnnaStina dag” då jag checkade in hos min bästa frisör Olivia kl. 08.00, satt stolen hos henne fram till kl.11.45, sen direkt till Nagelfix hos duktiga Josefine på Studio Jowa där jag hade tid kl. 12.00.  Var färdig där runt 13.30, körde ut för att handla fräsch blommor + lunch och sen var jag tvungen att sätta mig och se på sista avsnittet av Love is Blind Sverige då jag åt för jag var rädd att jag skulle få veta hur det gick med alla bröllop via sociala medier annars… Oh my, SOM jag grät då jag såg bröllopen! Vill inte spoila för er som ännu inte sett så kan prata mer om det i morgon men alltså WOW! så mycket love in the air och kärleken ÄR verkligen blind.  Klockan 18  mötte jag upp familjen på Luleå Energi Arena till middag innan kvällens BC Luleå match mot Norrköping som blev sååå spännande och slutade i vinst!  Så dessa 2 dagar har verkligen gått-i-ett men super kul med så mycket som hänt på en och samma gång! och jag är så tacksam för familjetiden.

Och alltså SOM jag älskar att vara hemma i vårt vackra hus! det får mig att gå runt i ett lyckorus… Det är en feelgood känsla som jag inte får på samma sätt i lägenheten så för mig hade drömmen varit att ta med sig huset till Oslo för då hade jag fått en mix av de 2 saker jag älskar mest: just precis det här huset (vill inte ha något annat) + Oslo. Men ingen idé att fasta i önskedrömmar som inte går att realisera så istället njuter jag mitt älskade hus extra mycket då jag är i Luleå. Men det är så tomt här utan Gizella! Huset känns “tomt” på ett helt speciellt sätt utan hennes fluff…  Men jag tänker att hon har det bäst i Oslo så att hon slipper alla flygresor / transportsträckor och den här gången så är mina Luleådagar fullspäckade med möten, jobb och familj så känns bra att jag kan fokusera 100% på mig själv.

Såg du föresten P3 Guld galan igår? Såååå mycket BRA musik på en och samma gång och jag fullkomligt älskar Icona Pop så var otroligt kul att de vann pris. Då jag och Johanna var ute och reste för en stund sedan så satt de vid sidan om oss i guld loungen på Arlanda… de är så coola (hur häftigt att de fick barn typ samtidigt, snacka om att det är FAB mamas!) och deras musik är 100% i min smak. Du kan se deras framförande på galan igår HÄR. Otroligt grym låt!!! som går på repeat här hemma idag och väldigt väl förtjänt att de vann: Årets Grupp!

 

Torsdag 25 januari. Stressen då jag fick se denna branding på flyget då jag skulle kliva ombord. Hjälp så gammalt planet såg ut! jag tänkte att nu har de sökt fram en kärra från längst in i någon hangar… oh my… Men som tur var så såg jag på vingspetsen att det var ett nytt plan och då jag frågade personalen så sa de att de hade retro brandat några flyg till något jubileum… TUR det. 

Jag väljer alltid medvetet att flyga med Neo plan så får därför stress då de byter flygplanstyp efter att resan är bokad.

 

OSL – ARN – LLA . Så härligt att få njuta sol ovan molnen! 

 

Fredag 26 januari. Checkade in hos Olivia på Annelis Hårdesign kl. 08 och checkade ut kl. 11.45 med hissade extensions och nyslingat hår. 

 

Både på flyget och i frisörstolen så läser jag magasin i min Readly app. Älskar den!!! för det är så smidigt att slippa släpa runt på massa tunga magasin i väskan.  Jag fotar alltid av alla inspiration jag ser så då jag landat / checkar ut från frisören så har jag alltid massor med härligt inspirerade bilder i min telefon..   Och du vet de gröna tallrikarna från H&M Home som jag bloggade om häromdagen… Se på detta kök! det är exakt samma färg. 

 

En av årets julklappar från min bästa vän var den här super fina pouchen med Gizmolina broderat på.  Och bäst av allt: du kan snart beställa en lik med egen brodyr på av mig…   Sen är verkligen kombon grönt + rosa så fräsch! 

 

Den där gröna färgen alltså…  den fräschar verkligen upp ! Minns inte var jag hittade just precis den här bilden men både blombuketten och lampan fullkomligt älskar jag!  Har haft lust på den här lampan sååå länge… En dag kanske! 

 

Så otroligt härligt att den fula utväxten är borta, fästena hissade och att håret är stylat. Dessa lockar alltså…. Olivia är helt RÅ på styling och jag håller ALLA tummar för henne då hon tävlar i “Årets Frisör 2024”. 

 

Jag går alltid för fisk då vi äter middag på Luleå Energi Arena och jag blir aldrig besviken. Gårdagens fiskrätt var så fantastiskt god!

 

En toalettselfie här hemma i huset. Min blus kommer från norska By TiMo och mina byxor shoppade jag på The White Company i London när jag besökte Johanna i England.

 

Vitt och grönt… en oslagbar kombo!  och brudslöja är perfekt till att “fylla ut” buketten så att den blir extra maffig.

 

Skickar pussar din väg idag! Så tacksam för att just DU följer mig här på bloggen.

 

Det HÄR är en annan favorit från gårdagens P3 Guld gala! Älskar låten! Och HÄR kan du se Benjamin Ingrosso framföra sin nya låt Kite på galan men jag vet inte,  jag får inte riktigt den rätta viben för den här nya låten…det blir ett lite för rockigt sound för mig… Men det är nog den stil han behöver köra på nu då han ska gå internationellt.  Vad tycker du om Kite ?

 

Önskar dig en lovely lördag fylld av magisk feelgood & happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

33
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GREETINGS FROM LULEÅ…!”

  1. Lena says:

    Underbar blus!
    Fint inlägg – älskar att du bloggar så ofta.
    Favoritbloggen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *