GREETINGS FROM LULEÅ…!

Allmänt

Goood torsdag  lördag mina kära bloggvänner! 

Idag forsätter vi att fira kärleken här hemma då vi behåller alla detaljer från igår så att de får krydda även denna dag. Rosa och rött alltså… en så lovely match som jag fullkomligt älskar. Firade du Valentines dag igår eller bryr du dig inte om den typen av dagar?  Tänk nu är nästa stora happening PÅSK!  och här hemma har redan de första körsbärskvistarna med små rosa blomster flyttat in och de blommar helt fantastiskt vackert och jag ser fram emot att snart gå loss på påskliljor (som jag bloggade om häromdagen kommit in hos IKEA…)

Och BAM! så är det plötsligt lördag och jag skickar dig so00liga hälsningar från Luleå!

Ja, ibland så går det undan i svängarna för torsdag morgon bokade jag en flight till torsdag kväll och nu är jag och Gizella hemma i mitt älskade hus i några dagar.  Det är därför jag blev lite tyst här inne ett par dagar för torsdagen gick i ett med allt som skulle fixas innan jag reste och sen körde mina J oss till flygtåget kl. 16.45. Vi landade i Luleå 21.40 och min bästa bror hämtade oss på flygplatsen. Fredag morgon startade med att jag följde min mamma till Sunderby Sjukhus. Jag hämtade upp henne kl. 07.40 och då vi lämnade sjukhuset runt kl. 10 så hade hon fått sin efterlängtade hörapparat. Jag är så tacksam över att jag hade möjlighet att vara där tillsammans med henne för det var en hel del information att ta in.  Fredagen fortsatte med en lång to-do list och avslutades med middag + BC Luleå match tillsammans med familjen.  Hej och hå vad det går! ha, ha. så denna lediga lördag är verkligen otroligt efterlängtad och det var så lyxigt med en morgon utan alarm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(uppdaterar med bildtexter senare)

 

Det är en helt otroligt vacker lördag här uppe i norr med strålande sol som glittrar mot snön och jag ska strax göra mig klar för att möta upp en kär vän inne på stan. Sen kommer familjen hit på taco middag + Mello i kväll och jag kan nästan inte vänta till jag får se The Gunilla köra sin låt och till Carolina Gynning ska sjunga ihop med Berg. Detta blir en kväll utöver det vanliga! Ha, ha.

 

Önskar dig en magisk lördag fyllda av positiv energi och happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

52
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *