GREETINGS FROM LULEÅ…!

Allmänt

Goood söndag mina bästa bloggvänner! 

På tal om att livet händer som jag skrev om i förra inlägget..  Sent fredag kväll så landade jag i Luleå! Jag bokade resan samma dag runt lunch och lyfte från Oslo kl. 19.50.  Det passade egentligen inte helt bra att resa då men p.g.a. familjära orsaker så fick det bli så och ingen blev gladare än vår älskade fluffiga Gizella över att jag kom hem igen!  SOM jag saknat henne.  Och sen så är det är som alltid underbart att vara tillbaka i vårt fina hus och jätte mysigt att träffa familjen igen så igår så bjöd jag hem min älskade mamma och hennes H på taco middag + Melodifestivalen. Det var den 5:e och sista deltävlingen och vi bjöds dessutom på en ny version av “Andra Chansen” som jag inte förstod något som helst av, ha, ha. Men – jag älskar att det äntligen blev glitter och glamour och med Elecktra och helt rätt att norska tvillingarna Marcus & Martinus + Medina gick vidare om du frågar mig.  M & M´s låt var den bästa jag hört på länge! Tror dock tyvärr inte att de kommer att bli Sveriges bidrag till Eurovision men låten kommer definitivt att gå på repeat här hemma och jag är helt övertygad om att den kommer att bli en radio + streaming hit! Looooved it !!! Låten var 100% min smak!   Såg du Mello igår? Vem var din favorit?

Och idag Vasaloppet. Tyvärr ingen pallplats för vår Petter Northug men imponerande BRA kämpat!!!

 

OSL – ARN fredag kväll runt kl. 20.20. (på 10.000 meters höjd). Servicenivån ombord på SAS är minst sagt varierande så när jag bjuds på kundservice som överträffar mina förväntningar så blir jag enormt lycklig och alltså den här mannen… han fick alla som satt runt mig att le och han bjöd på helt fantastisk service utöver det vanliga . Därför bad jag om att få ta en bild av honom för service stjärnor som denna växter inte på träd! 

Om någon av er känner denna mann: hälsa honom att han är en service stjärna deluxe!

 

Jag hade inte så mycket tid mellan mina kvälls flights men fick till en väldigt snabb middag i loungen och till min stora lycka så jobbade båda mina favoriter denna kväll! Det har aldrig tidigare hänt. Alltså lyckan när man får känna sig så välkomnad. Så ska bra kundservice se ut!

 

SAS Gold Lounge runt kl. 22.50. Tusen miljoner tack för alltid lika amazing service my friend! 

När jag landar efter en resa som denna med exemplarisk service både ombord och i loungen så är lyckan verkligen total.

 

Nu tar vi tillvara söndagen och fyller den med härlig feelgood!

P.S dricker årets 1:a Påskmust nu när jag bloggar, älskar att påsken närmar sig…!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *