GREETINGS FROM LULEÅ…!

Allmänt

Happy lille lördag mina kära bloggvänner! 

BAM! så är jag plötsligt uppe i Luleå och har precis kommit hem från en 4 timmar sittning hos frisören. Jag flög Oslo – Stockholm – Luleå igår eftermiddag och landade hemma hos min älskade fluffiga finaste Gizella runt kl. 20.30 och alltså SOM jag har saknat henne. Förut hade jag inga som helst problem att vara borta från henne men senaste tiden så skaver det varje dag när vi inte är under samma tak. Hon är min baby och det är så otroligt super mysigt att höra henne spinna igen. Och det var nog bra att jag somnade på soffan med henne igår kväll och vaknade där 02.30 för sen kunde jag somna om till strax efter kl. 06 till skillnad mot igår då jag vaknade kl. 04 och var vaken sedan då. Jetlag alltså.. fingers crossed att jag snart är tillbaka i skandinavisk tid igen.

Och klockan 08.00 på morgon så checkade jag in hos min bästa frisör Olivia och precis då jag är klar och går ut genom dörren så möter jag min mamma! Det var nästan så man kunde tro att vi bestämt att ses utanför salongen men det var en ren tillfällighet, hon var ute på sin dåliga promenad. Det är sånt som gör mig lycklig då jag är här. Att jag kan möta min älskade mamma spontant i gatan…  och i kväll ses vi igen för då ska vi äta middag tillsammans och se BC Luleås första kvartsfinal i basket.

 

Jag hade precis packat upp resväskorna efter att vi kom hem från Thailand när det var det dags att packa igen inför min Luleå resa. Hej och hå vad det går… ha, ha.  Jag lämnade lägenheten i Oslo kl. 13.30 igår och tog en walk till flygtåget. Det är otroligt bekvämt att kunna göra sånt nu då snön är borta. 

 

Det var så underbart att hinna njuta lite vår i Oslo innan jag reste norrut och i söndags, då det var strålande sol och +10 grader,  så tog vi girls en härlig walk i våra hoods. Vi stoppade på super mysiga Oslo Raw på vägen och köpte smoothie… och det var ett så härligt vårtecken att se fyllda uteserveringar på vägen. 

Och här ser du vad som gömde sig i Johannas påskpresent: den här super fina stickade “jackan”!  hon matchar den med jeans från Guess och Ugg´s.

 

Så inspirerande och drömmig entré ! 

 

 …nej men alltså detta ställe är så fräscht! 

Och det är även Johannas nya haircut! Oh yes, hon klippte sig och slingade håret i Thailand så hon kom tillbaka till Oslo med både ny energi och nytt hår.

 

Jag älskar att vi bor så centalt och att det finns så här härliga ställen i vår gata… 

 

… missa inte att besöka Oslo Raw när du är i Oslo! 

 

Klockan 16.43. Vad är oddsen? plötsligt ser jag att Johanna postat denna bild på instagram. Hon sitter med en väninna på Oslo Raw efter skolan så nu passar jag på att visa er hur otroligt fräscht de serverar. Love this! 

 

Nu ska jag sticka ut och handla mat till min fluffiga lilla älskling, och till mig själv för kylskåpet gapar tomt.

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ…!”

 1. Maria says:

  Men så fin jacka! Varifrån kommer den? LÄngtar också till Oslo nu, jobbar där på halvtid men är just nu hemma i det för dagen vintriga Skåne. Längtar efter vår och sol! Kram!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är den fin! Jag kommer tyvärr inte ihåg vad märket heter, ska checka senare och uppdatera min kommentar med det! Och så otroligt härligt att du får tillbringa halvtid i Oslo! Det var så fantastiskt vårligt i söndags men nu ska det komma upp till 2 dm snö igen… Vädret är så snurrigt om dagen!

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *