GREETINGS FROM LULEÅ.

Allmänt

Storgatan runt kl.15. Min topp shoppade jag i Cph, jeans Abercrombie Fitch, solbriller Marc Jacobs, väska Balenciaga och skor Havaianas (hade på mig mina Chloé high heels men fixade det bara en stund för jag har värsta skavsåret från Cph….) . Johannas fina klänning är ett tips! shoppade den på H&M i Oslo igår.

Darlings!

Ä.n.t.l.i.g.e.n. kom jag mig ut på det trådlösa nätet här hemma hos mormor efter att jag har försökt typ 1.248.987 gånger idag….alltså man kan ju bli galen för mindre… Men, men, huvudsaken är att det fungerar n.u. ! 😉

I dag har vi girls varit ute på stan och lunchat med min kära bror och nu  har vi familjemiddag här hemma hos mamma + Hans och min bror och hans tjej Elin är här. Också Johanna, min älskade lilla Johanna som jag äntligen fick pussa på igen igår kväll då hon mötte mig på Kallax tillsammans med Hans. Jag är så glad över att hon har haft (och har det)  det så fint här uppe.

Det finns bara en uteservering i solengågatan här i Luleå och det är Friends så självklart gick vi dit. 

Strike a pose

Ett tecken på att du befinner dig i en liten stad?  Alltså jag trodde inte det fanns anslagstavlor längre.

Johanna,hennes gudfar, min bror, Johan och världens största mjukglass.

Bäst jag går tillbaka till family nu också ska jag titta lite på premiären av Project Runway. Det är mitt substitut för alla visningar på Oslo Fashion Week som jag tyvärr missar den här veckan…

Önskar dig en mysig fortsättning på kvällen!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ.”

 1. Titti says:

  Det finns en anslagstavla vid vår lilla matvaruaffär i närheten!!
  Ha det så bra i Luleå….Kram Titti

  • gizmolina says:

   Det är sant, det finns ofta anslagstavlor inne på matbutiker, men inte ofta jag ser de utomhus på en gågata 😉 Lite mysigt tycker jag! Personligt på nåt skönt gammaldags sätt … Önskar dig en strålande dag! Kram !

 2. Wilhelmine says:

  Kos deg masse i Luleå;)

 3. Ulrika says:

  Var har du köpt din fina vita bluse??
  Trevlig helg!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *