GREETINGS FROM LULEÅ!

02f5833228f81b9fa973af279a4d2599

Moooorning girls! 

Jag fick tyvärr ingen tid över till min älskade blogg igår eftersom jag hade tidig take off tidigt på morgonen och sen gick dagen i-ett.  Först flög jag Oslo – Stockholm – Luleå (hade äran att ha tjusiga Anna, från Sveriges Mästerkock som flygvärdinna och hon verkligen sååå trevlig!, ska berätta mer om det mötet senare), sen mötte mamma mig på flygplatsen och körde mig direkt till en trevlig brunsj tillsammans med pappa och bror innan jag var iväg på något riktigt spännande….

Sen bjöd mamma & Hans på en riktigt god middag på kvällen som bror också var med på och jag är ju verkligen inte bortskämd med familjemiddagar så det var riktigt, riktigt mysigt.  Och nu är det måndag och inte så många timmar till min flight lyfter mot Oslo igen så ja, detta är en blixt visit.   Bloggar mer om min resa senare för nu ska jag ta tillvara dagen här!

Men alltså vet ni vad som hände precis innan take-off i Oslo igår? Min telefon gick sönder! Den blev helt svart och sen har den inte startat upp mer. Kriiiiiise! eftersom jag sagt till Johanna att hon kunde smsa & ringa mig när som helst (JIG är i Hong Kong så inte helt lätt att få tag i…) och jag tappade dessutom alla nummer till ALLA, bl.a. de som Johanna är hos så efter detta har  jag lärt mig en sak: jag ska a.l.l.t.i.d skriva ner alla viktiga telefon nummer i min tfnbok!  Och det här innbär dessutom att jag inte kan ta en enda bild på resan.. SÅ trist!!! 🙁

695bd97554baaa721cbf84735aad1108

Livet utan Telefon är inte festligt… inga sms, inta tfnsamtal, kan inte instagramma, kan inte checka in på facebook från Arlanda, kan inte ta bilder….  Ja, ja, jag överlever nog och fördelen är att jag kan fokusera på studier hela resan lång!

Hur som helst – nu ska vi komma oss iväg ut här för jag har en del på min lista så tfn hinner jag inte ta tag i förren i morgon då jag är tillbaka i Oslo så om du behöver få tag i mig idag så blir det tyvärr lite svårt…

Önskar dig den bästa dagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ!”

 1. Mimmi says:

  Vad jobbigt och typsikt med telefonen första med dottern borta. håller tummarna att du hittar någon form av back-up.
  Njut så länge av dagen.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Mimmi! Man är ju verkligen helt ställd utan telefon….

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 2. Mia says:

  Aj! Jobbigt! Hoppas att det löser sig…

 3. Karin says:

  Oh no! Min iPhone 5 blev precis så, helt svart och inget funkade…. men så läste jag att man kan prova att hålla inne av/på-knappen samtidigt som man trycker in hem-knappen i ca 5 sek – och det funkade! Det var några veckor sedan och sen dess har den funkat perfekt. Hoppas det hjälper dig också!

 4. Nina says:

  Vad kul att du är här i Luleå, synd att det regnar bara, inget roligt väder.

  Jag hoppas ändå att du får en riktigt underbar dag i Lule! =)

 5. Jonss says:

  iCloud darling, där kan du säkerhetskopiera kontakter och dessutom dela de mellan dina Macprylar. iCloud sköter min kalender och alla privata och jobbkontakter, jag kollar i macen, paddan o mobil 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *