GREETINGS FROM LULEÅ.

13669224_10153678381310796_1174043969856109130_n

Sprang ut i gräset och knipsade en bild av huset på morgon då jag höll på att lägga ut duk + dynor. Och ser du Gucci? han ligger där uppe och myser…! Vår älskade lille katt som vi saknat så mycket.

Glad onsdag mina kära bloggvänner! 

Nu skäms jag… Jag som trodde att jag skulle få tid att blogga mer från Oslo… Men alltså våra dagar där gick , som vanligt, i-ett för vi ville ta tillvara varje minut. Men, nu! nu är jag igång på riktigt!!!  För igår kväll ankom vi girls till Luleå igen efter ca 5 veckor på vift så ja, nu blir ordningen återställd här inne hos Gizmolina för jag är sååååå blogg peppad!

Och lika mycket som jag saknar mitt älskade Oslo idag så måste jag säga att det känns ganska skönt att komma hem.  Jag plockar bland blommorna, har alla fönster öppna för att vädra ur huset riktigt ordentligt (det var varmt som i en bastu här då vi kom hem…puh…), gosar med Gucci, vinkar in till Skalman (han kan man ju inte direkt gosa med…), chillar lite i solstolen på terrassen, torkar av alla utemöbler, packar upp och njuuuter av ljudet till Johanna som leker med sina kära bästa vänner igen. Och alltså vi fick ett SÅ fint välkomnande här igår för först hämtade min kära bror oss på flygplatsen och sen bjöd våra fina grannar över oss på färska nyplockade jordgubbar (från eget land på gården), glass & bubbel. Åhhh så lyckligt lottade vi är som har fått just precis de till våra grannar. Och det är verkligen Bullerbykänsla här i våra hoods. 🙂

13876362_10153678419840796_8127449407338174170_n

Startade min dag med fräsch yoghurt + blåbär och som alltid : ett gott glas juice (idag cloudy apple från Tropicana, love it).Sen finns det ju nästan inget bättre än nya inspirerande magaziner och jag köpte på mig ett helt gäng igår på Arlanda. Vardagslyx deluxe!

13876417_10153678421060796_6819685126592731411_n

Och alltså DEN känslan att vakna på morgon med nya fräscha vippe extensions från världens bästa Pille Joosep. (var där igår). I loooove it!!! och jag har saknat att ha vipper från dem like crazy efter Luleå flytten. Så ja, total LYCKA!!! att ha de på plats.  (som ni vet så har jag testat att göra vippe extensions på en par salonger här uppe men jag har tyvärr inte alls blivit nöjd, det är s.t.o.r. skillnad på kvaliteten runt omkring).

Nej, nu ska jag ta och fixa lite lunch här (blir grillkorv med bröd, simple as that) och sen ska jag åka iväg och köpa nya fräscha blommor innan vi girls ska cykla in till stan och möta upp mamma, Hans och min kära moster med mann som kommer upp till Luleå på besök idag (ni vet de jag bodde hos då jag gick coachutbildningen).

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Och du – jag har massor av bilder att visa er från våra dagar i Göteborg + Oslo så bloggar mer senare idag.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ.”

 1. Ida Marie Fagernes says:

  Sååå morro å ha deg tilbake 🙂 Har savnet inlegg hehe kan jeg spørre om tykkelse og lengde på dine vipper? har sååå lyst å teste selv nå i ferien.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för fantastiskt härlig feedback Ida Marie! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 och känner mig väldigt blogg-peppad! Sen ang. mina vipper… jag har tyvärr ingen aning om vilken tjocklek jag har? men om du funderar på att göra vippe extensions så är mitt bästa tips att boka time hos Raimonda på Pille Joosep studio i Frognerveien. Hon är den absolut bästa!! och, hon vet exakt vad jag har för size på mina vipper.

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av solsken, glädje & lyckliga stunder! Klem!

 2. Camilla says:

  Så härligt att du är tillbaka! Har saknat dina uppdateringar som är så peppande och ger så mycket inspiration och Feelgood!

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för underbar feedback och fina ord Camilla! Nu blev jag verkligen glad! 🙂 Jag har såååå dåligt samvete för min dåliga uppdatering senaste veckan men jag har helt enkelt inte haft 1 minut över… Så – ska som sagt försöka få till att jag kan blogga från mobilen då jag är on-the-go. Hur som helst – det känns fantastiskt att vara tillbaka!

   Önskar dig den bästa torsdagen fylld av glitter och magiska ögonblick! Kram!

 3. Så roligt att du är tillbaks =) vad fina dina fransar är,ser verkligen naturligt och proffsigt ut!ja,hela du är ju fin förstås =)
  Ha en fin dag!
  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord Jeni! Nu blev jag såååå glad!!! 🙂 Och, jag kan verkligen rekommendera vippe extensions. Det är underbart att vakna och se så sminkad ut… Feelgood deluxe!

   Önskar dig den bästa torsdagen fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Studentmamman - Charlotte says:

  Välkommen hem!
  Skönt att komma bort och skönt att komma hem!

  Vi har några dagar kvar här i Palma innan vi åker hem och kickar igång hösten(????) – vart tog den här sommaren vägen?! Vi har rest mer än någonsin men ändå känns det som sommarlovet började igår…. Är iaf peppad inför hösten så det känns skönt!

  Kram och kul att ha dig tillbaka i bloggandet igen <3

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. fina du! 🙂 Ja, det var skönt att komma hem men eftersom vi varit i våra egna hem både i Thailand och i Norge så är ju det också hemma för oss… Men, det var mysigt att komma hem till Gucci! 😉 Och Palma… gud så härligt!! den byn är ju bara så fantastiskt fin! Sen håller jag med dig om att tiden flyger… och kvällens höst-tecken här uppe i norr är att det är så mörkt ute! Herregud jag som skrytit av att jag ska upp till midnattssolen, jag har helt enkelt missat hela grejen p.g.a. vårt resande. Ha, ha.

   Njuuuut sista dagarna i Palma och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *