GREETINGS FROM LULEÅ…!

Allmänt

God söndag mina fina bloggvänner! 

Där sprack min plan om att blogga dagligen med en BAM! Jag ber om ursäkt för det. Reste OSL – ARN – LLA torsdag och sen gick min fredag och lördag i ett snabbt tempo med nagelfix + fransfix + hårfix + middag & basket + massa myyyyys med min älskade fluffiga Gizella som jag saknat sååå mycket så – jag ska aldrig mer lova sånt jag inte kan hålla…men samtidigt så är det bra att sätta höga mål ! Lite som med nyårslöften som många sätter men som jag själv  slutade med för många år sedan just p.g.a. att jag oftast inte fixade att hålla de helt fram till 31 december.  Har du några nyårslöften 2023? Jag har som sagt slutat med såna löften till mig själv men en liten plan för året gör jag alltid…

Och min plan idag, söndag, den är att strax åka in till mamma & H för att köra en julgransplundring hemma hos dom. Och när vi städat bort all jul så blir det middag. Och vi hade familjemiddag även igår, fast då hemma hos mig. Mamma, H och min bror kom hit och när de fick önska mat så blev det tacos för det lagar de aldrig själva.  Och innan de kom till mig så mötte jag upp min kära vän Bodil inne på stan över ett glas så det blev en riktigt festlig och trevlig lördag på mig!

Därför har jag kört en ovanligt soft och chill söndag och det var verkligen SÅ välbehövligt för det känns som att jag haft jet-lag helt fram till nu efter vår Thailandresa. Oh my så trött jag varit… men idag vänder det. Det känner jag! 🙂

 

Det blir som sagt julgransplundring hemma hos mamma idag men här i Casa Gizmolina stannar julen kvar ett par dagar till… älskar stämningen från alla julgranar för när de inte är dekorerade med pynt så ser jag de mer som “vinterväxter” än som julgranar. Håller du med? 

 

Bäst jag gör mig klar för att åka iväg nu. Har köpt röda tulpaner till mamma vilket passade väldigt bra då jag nyss fick veta att det är Tuplanens Dag idag ! Så dagens tips: unna dig en vacker bukett tulpaner till dig själv. Det är du värd!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

59
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GREETINGS FROM LULEÅ…!”

 1. Lena says:

  Är nog bättre om du inte lovar att blogga varje dag. För min del får du blogga precis när du vill men verkar som många blir besvikna när löften inte hålla.

  • Cam says:

   Precis, det lovas så ofta och hålls inte. Så bättre o låta bli. Men jag är jätteglad för alla inlägg som görs!!

 2. Maria says:

  Kram från ett glaaaaashalt Oslo, här var riktigt riktigt läskigt att ge sig ut imorse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *