GREETINGS FROM OSLO !

Greetings from Oslo ! 

Plötsligt så är jag i Oslo och det känns bara helt fantastiskt! Vi girls flög hit fredag förmiddag och idag har vi verkligen en helt perfekt söndag som startade med en super härlig promenad i strålande sol och ljuset! det att det inte blir mörkt så tidigt på dagarna är helt magiskt och ger så otroligt härlig energi! Love, love, love it !!!

Och i eftermiddag åt vi middag på favoritrestaurangen Olivia innan vi gick på bio. Jag har inte varit på bio på flera ÅR (väldigt ovanligt för mig som har jobbat på SF Bio så stor del av mitt liv men det beror på pandemin) så det passade helt perfekt att mitt första biobesök 2021 blev på Colosseum eftersom deras största salong är så stor och mäktig. Vi såg den nya norska filmen “Tre nøtter till Askepott” och den var verkligen sååå BRA ! Alltså WOW!!! Jag och mina J ger den: G G G G G G, maxat betyg ! och jag kan varmt rekommendera dig att gå och se den för den är den mest perfekta förjulsfilmen!

Nu sitter J med skoljobb och jag njuter kvällen och älskar verkligen ljudet av “citypuls” utanför våra fönster…  (det passar mig bättre än den totala tystnaden uppe i Luleå). Vi blir i Oslo hela veckan för Johanna har praktik och ska praktisera hos JIG på hans företag. Hon har aldrig besökt hans kontor tidigare (de flyttade till nya lokaler för en tid sedan) eller träffat hans personal så det kommer att bli spännande och intressanta dagar för henne! 🙂

 

Jag älskar verkligen våra vackra hoods…   Att gå ner hit till slottet tar ca 4 min från lägenheten och jag blir alltid lika nostalgisk då vi går genom slottsparken. Parken där Johanna lärt sig cykla, åkt pulka, vi har haft picknick…  Det här är “hemma” för mig och Johanna. 

Vi körde matchande outfits idag och J´s super snygga jacka hittar du hos Zara (hon shoppade den i fredags).

Det blev familjemiddag på Olivia och där är min absoluta favoriträtt Penne al pollo ubriaco (utan bacon). Rekommenderas! 

Julens “må se” film !!! Vi älskade den lika mycket alla 3 och ger den högsta betyg! 

 

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på kvällen och en god natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt, Filmtips., Julen 2021, Oslo | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM OSLO !”

 1. Lena says:

  Härligt! Några speciella restriktioner med tanke på att man läst överallt att smittan ökar just i Norge?

 2. C says:

  Så härligt för er! Jag förstår dock inte varför ni inte flyttar till Oslo permanent? Du verkar alltid gladare och trivas så mycket bättre där än i Luleå och då skulle ni ju också kunna bo tillsammans hela tiden?

 3. Lena says:

  Härligt ! Njut av Oslo – det är du värd !

 4. Hanna says:

  Ser underbart ut! Var har ni köpt tröjorna, ser så mysiga ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *