GREETINGS FROM OSLO !

Mina kära bloggvänner! 

Plötsligt fick jag ett “nu kan du checka in på flight SK…”  sms och då inser jag att vi har en Oslo bokning som jag helt har glömt bort p.g.a. att vi har bokat om den sååå många gånger men när Johanna gick till skolan fredag morgon var jag väldigt osäker på om vi skulle resa. Jag kände att jag borde vara hemma p.g.a. pappas hus och  privata visningar osv men så bestämde jag mig plötsligt för att vi skulle resa så när Johanna smsade mig då hon slutade skolan kl. 15.00 och skrev “ska vi resa” så svarade jag “Yes! pizzan är i ugnen och vår chaufför kommer kl. 15.40!”. Så BAM! så var vi på väg mot flygplatsen och jag ska berätta ALLT om våra magiska dagar då jag kommer hem för nu njuter jag sista kvällen här till max.

 

Hoppas att du också har en looovely weekend och att du får en riktigt fin start på morgondagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

51
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM OSLO !”

 1. Anna says:

  Hurra!! Jisses så glad jag blev för er skull!
  Ha en underbar dag! Kram

 2. Camilla says:

  Antar att du är full av energi nu efter denna efterlängtade resa. Det är du så värd! Kram

 3. Lena says:

  Härligt!

 4. Nilla says:

  Ni gjorde så rätt som åkte ändå, även om du kände att du skulle behöva finnas på hemmaplan med anledning av din pappas hus. Ser fram emot ett långt inlägg från er Osloresa med massa fina bilder.
  Ha en fin vecka!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *