GREETINGS FROM OSLO…!

Allmänt

 

Mina kära bloggvänner! 

Jag reste tillbaka till Oslo från Luleå lördag 13 maj och sedan jag kom tillbaka så har dagarna verkligen försvunnit… Först bjöd vi över vänner att se Eurovision finalen på lördagen, sedan hämtade vi ut Johannas bunad på måndagen, jag hade både Vippe fix + hårstyling på tisdagen och sen var den här, årets festligaste dag 17:e maj !

Dagen efter reste JIG bort så jag och J har haft en home alone långhelg – men fredag var det skola! –  och dessa dagar så har jag valt att inte sitta vid min dator utan njuta tiden tillsammans med min älskade J istället eftersom jag snart reser upp till Luleå igen.  Och alltså vilket väder Oslo har bjudit oss på! Sommar deluxe!!! Sååå underbart super härligt! så vi har varit ute på walks ner i byn och till Aker Brygge och jag har suttit och solat vid fönstret. Ja, så blir livet i lägenheten. Ha, ha.  Nej men vi ska få på plats en uteplats på sikt men det fungerar faktiskt ganska så bra att öppna fönstret och sola inne också.  Vad gör man inte för att samla fräknar och tanka D-vitamin!

Och idag måndag! solen strååålar och jag har en full to-do list. Ska bl.a. ha mentormöte med ett härligt gäng från OHG och i kväll ankommer JIG Oslo igen.

Önskar dig en magisk start på veckan!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *