GREETINGS FROM OSLO…!

Allmänt

Happy torsdag  måndag mina kära bloggvänner! 

Solen strålar här i Oslo idag och det känns fantastiskt härligt att vara tillbaka i den magiska city energin!

Jag reste från Luleå vid lunchtid igår – onsdag, hade ett kort stopp på Arlanda, och landade sen på Gardemoen runt 15.30.  Tog flygtåget in och möttes av min älskade JIG eftersom jag, som vanligt, hade mycket bagage.

Och BAM! så är det måndag och jag har hunnit resa vidare till min älskade Johanna Alexandra i England.

Alltså WOOOOW så underbart härligt det är att få vara tillsammans med henne igen!!!  Jag tar verkligen tillvara denna magiska familjetid nu och skickar er en “Greetings from Bath” update snart för nu ska dagen njutas.

 

Onsdag runt kl. 12.30  Luleå – Arlanda 

 

Lunch at the gold lounge på Arlanda mellan mina flight och jag blev så glad då en av mina favoriter jobbade! Det är 2 i personalen som jag har pratat en hel del med på mina stopp där senaste åren och hon här är en av dom. Solstrålar som bjuder på amazing service och ett stort smil när de går runt och plockar undan på borden gör mig så lycklig! 

 

Arlanda – Oslo och jag var lite wild and crazy (ha, ha) och gick för fönsterplats. Det händer verkligen aldrig för jag sitter normalt alltid på D (eller C) men – vid fönstret kan jag filma / ta bilder bäst…  Och jag är så glad att jag gick för den här platsen just på denna flight för jag satt vid sidan av 2 fantastiskt trevliga tjejer som skulle på jobb i Oslo. Det är något av det jag älskar mest med att resa… alla dessa underbara människor som jag möter på vägen…  Så dagens tips: prata med de som sitter vid sidan om dig på bussen, tåget eller flyget, var inte rädd för att öppna upp för ett samtal, vem vet vart det kan ta dig… Det var ju tex så jag mötte min Mr. JIG! tänk på det. 

 

Jag tog flytoget till Skøyen där min JIG hämtade mig för det här är inget bagage som man fixar att bära många meter själv. Ha, ha. Och alltså vad hade jag gjort utan de stora förvaringspåsarna från Clas Ohlson? de är de bästa när jag ska ha med mig riktigt mycket saker som här tex så gömmer det sig bl.a. 30 chokladjulkalendrar till en vän + juldekor till J´s rum i England där i. Bara en sån sak! Ha, ha. 

 

Home sweet home. Det känns alltid fantastiskt att vara tillbaka i Oslos city puls. 

 

Jag reste i mina skönaste tights från Lululemon och invigde en ny cape med fuskpäls detaljer från Ströms. Nej men den är mitt bästa köp på väldigt, väldigt länge… ! 

 

Nu fyller vi vår dag med magisk energi och lyckliga stunder!!!

Önskar dig en loooovely start på veckan !

(här i England har Johanna Höstlov nu så vi är på Holiday…)

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

52
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GREETINGS FROM OSLO…!”

 1. Cam says:

  Hej, nu är det tredje gången jag ber dig snällt att radera mitt inlägg där min mejladress av någon konstig anledning syns. Var snäll gör det.

  • Mimmi says:

   Herregud, har sett dina meddelanden om detta. SÅ dåligt att hon inte tar bort den. Hur svårt kan det vara? Arrogant!

 2. B says:

  Trivs du bra att bo i Luleå,när din familj är borta,ensam i ett stort hus kan väl inte vara så kul

 3. beccy says:

  tack för en trevlig blogg med fina bilder och intressant läsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *