GREETINGS FROM OSLO…!

Allmänt

 

Happy lille lördag mina kära bloggvänner! 

And just like that…så är jag tillbaka i Oslo! och den här gången så reste jag tillsammans med min fluffiga älskling Gizella. Jag hade bokat en flight med tight connection så att resan skulle bli så kort som möjligt men så blev det tekniska problem på flighten Stockholm – Oslo så vi blev ca 1,5 time försenad. Hur typiskt? Men som om det inte var nog.. min kära bror körde oss till flyget, eller jag körde oss i min bil men han var med så att han kunde köra hem bilen sen och på vägen till flygplatsen så får jag plötsligt en feeling av att jag glömt passet till Gizella. Men slog bort tanken för jag skulle aldrig glömma något så viktigt..  Men då vi kommer fram till flygplatsen så checkar jag ändå i väskan just to make sure… och inser att jag på riktigt HAR glömt det ! Oh my… Och då var jag redan sen som det var…  Alltså stressen ! Så – min bror fick kasta sig in i bilen igen och köra gasen i botten till Östermalm, hämta passet som låg kvar i köket, och sen gasen i botten igen tillbaka till flygplasten där det då stod “Gate Closed” i rött på tavlan och jag och Gizella stod i säkerhetskontrollen och väntade… Jag kan säga så mycket som att hela flygplatsen var engagerade i detta nervpirrande prosjekt och då jag klev ombord på flyget så stängdes dörren bakom mig direkt och otroligt nog så lyfte planet FÖRE tidtabell. Det har jag nog faktiskt aldrig varit med om. Men oavsett, jag fick puls av detta kan jag lova… Det var minuten från att de sa att de inte kan vänta längre men samtidigt så tar de tid för dom att lossa mitt bagage så att jag fick passet då jag fick det blev ändå  en win / win situation. Puh…

Och nej, vi människor behöver inte pass då vi reser Sverige – Norge men våra älskade husdjur måste ha det för att få resa in i Norge.  Så då jag ankommer så måste jag gå på “rött / gods att deklarera” och där checkar de passet till Gizella + scannar hennes chip. Så utan passet tror jag inte att vi fått passera och gå in i landet. Vågade oavsett inte chansa på den saken.

Väl framme så mötte mig älskar Mr.JIG oss och sen var det så mysigt att komma hem till Johanna igen. SOM jag saknar henne varje gång jag är i Sverige… men nuförtiden så saknar hon inte mig riktigt lika mycket, hon tyckte nog snarare att jag kunde resa tillbaka med väntade flight. Ha, ha.  Nejdå. Och idag så slutade J skolan tidigt så vi har hunnit vara ute på en mysig tur, bl.a. till IKEA, solen strålar, det är VÅR i luften och nu blir det tidig middag på oss.  Det passar fint att vara hemma med Gizella i kväll för även om hon är hemma här också, så är det ändå en stund sedan hon var här senast så passar bra att strössla extra mycket kärlek över henne de första dagarna.

 

 

Jag avslutade min “Luleå vecka” med att bjuda hem familjen på middag + basket (BC Luleå kvarsfinal no.3 som de vann!) och jag brukar bara duka med de här äggskålarna till påsk men … 

 

så kom jag plötsligt på att jag kan fylla de med popcorn! och det blev en perfekt surprise för gästerna under servetten.  Popcorn är ett så bra “före maten” snacks,  det lite “Pinchos” över att bjuda på det. 

 

Med en fluffig katt i huset så kan jag aldrig tända ljusen före vi sätter oss. Är så rädd för att hon ska börja brinna i pälsen

 

Nu blir det en kväll med en mix av chill och “fixa rummet” på oss girls.

Önskar dig en magisk afton fylld av feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

49
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM OSLO…!”

 1. L says:

  Jag är så nyfiken på både dina och Johannas sommarplaner? 🙂

 2. Emma says:

  Åh köpte du någit fint på Ikea?

 3. Pia says:

  Du brukar ju handla på Zara, kommer du fortsätta med det efter Aftonbladets granskning ?

 4. Tina says:

  Haha 17 going on 18. Jag har alltid trott att det jobbiga i att ha barn ligget bakom mig. Vaknätter och mjölkstockning. Men att ha en 18åring är det värsta hittills sömnlösa nätter igen + att myndiga “barn” gör lite som dom vill. Testar gränser… my oh my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *