GREETINGS FROM OSLO!

lies-life-love-prison-Favim.com-2595716

Dagens pepp – do your thing! följ ditt hjärta..! det är d.i.t.t. liv du lever.

Mina kära bloggvänner! 

Förlåt min helt oplanerade frånvaro…. Jag reste till Oslo i torsdags, super tidigt på morgonen, och vårt internet i lägenheten här fungerar tyvärr inte så nu passar jag på att skicka er en kort hälsning då jag sitter hos frisören (som har wi-fi!!!) med folie i håret (jag ser inte klok ut, ha, ha).  Hade tidig start här, kl.08, för min super duper snälla frisör klämde in mig med kort varsel före han egentligen startar sin dag (kl.10), det är BRA service det!  Och ja, vi är kvar här i Oslo idag trots att det är skoldag och vanlig dag idag p.g.a. att vi helt enkelt inte fick någon retur flight till Luleå igår. Men – i eftermiddag har vi take off och i morgon är vi tillbaka i norr igen efter en fantastiskt festlig & underbar weekend!

Allt startade med att vi firade JIG´s födelsedag i torsdags med en surprise middag och sen har det fortsatt med 9-års kalas, middagar, skridskoåkning, morsdag (jag hade heeeelt glömt att det var morsdag i Norge igår), fika-fest och massor med härligt kompishäng. Jag har så klart ett helt gäng med bilder att visa er men det får bli då jag kommit hem.  För nu ska jag tydligen sköja håret här… det lilla hår jag har kvar! ha, ha. för jag tog ur alla mina extentions i torsdags.

16729322_10154206786250796_2680524098983170837_n

Finaste morsdagsballongen & morsdagsblommorna som jag fick av mitt lilla hjärta. 

16716196_10154207606765796_3120522118731179228_o

Det blev så klart en shoppingrunda i helgen och den här vackra dukningen hittade jag hos Bolina.

Önskar dig den allra bästa starten på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “GREETINGS FROM OSLO!”

 1. Härligt med storstadshelg.
  Vi njuter fortfarande i Thailand.
  En hel del att fixa med huset både ute och inne men nu börjar vi bli klara.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

 2. Sylvia says:

  Åh du är tillbaka 🙂 Saknat att få lite av din glädjeboost. Tack för en härlig blogg. Solig hälsning Sylvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *