GREETINGS FROM OSLO!

Allmänt Hår Extensions Hårfix

Happy fredag sweeties! 

BAM! så är jag tillbaka i Oslo. Snacka om att det blev en blixt visit i LLA, bara hem och vända i dörren kändes det som… Det var knapp jag hann packa upp innan jag skulle packa väskan igen. Ha, ha. Så tokigt!  Men nu är jag här och jag njuuuter strålande sol och tropisk värme, alltså vilken pang start på sommaren vi fått med det här vädret. Helt fantastiskt!!!

Och idag så startade jag dagen med att gå till Beth´s Beauty och färga + forma mina bryn, något jag är sååå dålig på att göra, var evigheter sen sist, de var så ljusa att de nästan inte syntes. Bokade tiden väldigt spontant igår kväll på väg hem från frisören och är så glad över att jag fick gjort det.  Sen sladdade jag bara inom Smoothie Xchange för frukost (kylskåpet gapade tomt) innan jag checkade in hos frisören igen och här sitter jag nu och får nya fräscha extensions.  Vi tog ur de gamla + slingade mitt egna hår igår så blir bara en sittning på ca 2,5 timmar idag. Perfekt att dela upp det för att sitta 7 timmar i sträck blir lite väl svettigt i värmen…  Sen, när jag är färdig här så ska jag på lunch i solen med min bästa vän och i kväll ska jag på en fest! det är den som är orsaken till resan.  Den årliga födelsedagsfesten hemma hos en FAB vän och jag tror att vi är runt 60 girls som ska dit. Åh som jag gleder mig! 🙂

 

Jag älskar att de har rooosa stolar hos min frisör. Very Gizmolina style. 

Och så här såg mitt hår ut igår efter att jag tagit ur mina extensions + fått bort den fula utväxen. Helt ok måste jag säga och här hade hon klippt ca 15 cm på mitt hår, så långt hade det blivit!  och kvaliteten på håret håller sig fin. (thank god).

 

Nu njuuuter vi den här fantastiska dagen och fyller den med good vibes only ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Hår Extensions, Hårfix | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM OSLO!”

 1. elin says:

  Tips til brynbehandlnger i Oslo: Brow rehab! De er best 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar dig en magisk helg! Låter super roligt med tjejfest.

 3. Maria N says:

  Njut av din storstadshelg! Svårt att flytta till lilla Luleå efter alla år i en stor huvudstad men bra att du lätt kan känna pulsen i Olso lite då och då!

 4. Nina says:

  Längtar till du ska börja blogga ”som vanligt”igen. Älskar dina dagliga inlägg och tips!
  Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *