Greetings from Oslo!

Allmänt

Gardemoen runt kl. 08. Jag reste i min sköna Cabezo från Chill Norway och Johanna i mjuk klänning + tights från Polarn O. Pyret.

Godmorgon sweeties !

Snipp, snapp, snut så var Thailand semestern slut! Våra nästan 3 veckor i Phuket har gått s.å. fort! och vi fick inte gjort hälften av allt jag tänkt p.g.a. att mer än 1 vecka regnade bort. Men ! vi har haft en riktigt riktigt härlig tid där nere , som alltid ! 🙂

 Hemresan  startade med en liten försening från Phuket och sen snurrade vi runt i luften över Bangkok i nästan 1 time (!) för att vänta på vår tur att landa vilket resulterade i att det blev tokstress (minst sagt!) då vi till slut klev av planet runt kl 00.15 och nästa fight gick 00.55. Och jag som ä.l.s.k.a.r. shoppingen på Bangkok Airport …. så lite surt var det allt.  Men viktigast var så klart att vi kom med flyget till Oslo och då vi väl hade landat i våra stolar ombord så somnade lilla J bums och bra var ju det för då slapp hon vara med om turbulensen som dök upp. Ni vet så där att de avbryter serveringen och alla måste sitta med bältet på. Inte helt min grej kan jag säga… men min flygrädsla har blivit mycket bättre sen jag fick Johanna. Vill ju absolut inte under några som helst omständigheter att hon ska få en känsla av att något är obehagligt eller läskigt med att flyga så det är bara för mama att ta 2 par glas vitt och 3 djupa andetag 😉

Jag åt så lite på flyget så gissa om den här frukosten satt fint då vi landat?

Nu sitter jag ute på terrassen och solen stråååålar över Oslo idag.  Helt underbart !  Så, ska ta en dusch, få på lite andra kläder och sen iväg ut för att se på möbler till terrassen. En skön solstol står högt på listan. Också ska vi shoppa färska blomster och fylla upp kylskåpet som gapar tomt.

Önskar dig en fantastisk lördag ! och det känns SÅ kul att kunna blogga “normalt” igen med ett snabbt nett som gör att jag kan lasta ner pics i ett rasande tempo !  🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Greetings from Oslo!”

 1. Semestern går alltid alldeles för fort 🙂

  Välkommen hem 🙂

 2. gizmolina says:

  Ja, alltid ! Happy weekend ! Kram ! 🙂

 3. Anita says:

  Välkommen hem! Har haft 4 veckor nu, så på måndag tillbaks till jobbet. 😛 Helt ok, tycker jag. Mycket papper att ta tag i! Ha en fin helg.

  • gizmolina says:

   Tack snälla! Här finns också papper & jobb att ta tag i på måndag men det blir lite mer semester eftersom Johanna har ledigt en bra stund till. Njut dina sista semesterdagar ! Kram ! 🙂

 4. Lotta says:

  Välkomna hem!!!!
  Borta bra men hemma bäst! Tänk om man inte skulle tycka
  Att de va skönt att komma hem. De vore ju hemskt!
  Nu hoppas vi att resten av sommaren får bättre väder!!! eller hur.
  Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Ja, den här gången känns det verkligen xtra kul att komma hem eftersom vi har vårt nya hem som väntar på att inredas och flyttkartonger som väntar på att packas upp. Men eftersom vi har vårt egna hem i Thailand också så trivs vi xtra bra där. Här i Oslo njuter jag soooolen idag, hoppas att du också får göra det ?! Kram ! 🙂

 5. Ida says:

  Fy för turbulens… Är otroligt flygrädd & gruvar mig för hur jag ska klara av att hålla masken om jag & min fästman en dag får barn. Så det var skönt att läsa att det faktiskt blivit bättre för dig – tack!

  • gizmolina says:

   Ja det har verkligen blivit mycket bättre. Johanna ger mig ett lugn. Du kommer helt säkert att klara att hålla masken när den dagen kommer ! Kram ! 🙂

   • Ida says:

    Skönt att höra, jag hoppas att det blir så för mig också om vi har turen att få barn en dag.

    Nu när jag har dig “på tråden” – tänkte fråga om du vet någon som är bra på att fixa hår/smink i Luleå? Ska gifta mig i Älvsbyn nästa sommar & vill helst undvika att bli alldeles för “inlands-stylad”. 🙂

 6. Cathrine says:

  Velkommen hjem. Kjempekoselig å følge dere i Thailand 🙂 lykke til med terrassemøbel shopping 🙂

  Klem

 7. Anna N says:

  Välkomna tillbaka hem till Norden!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *