GREETINGS FROM PHUKET !

Mina kära bästa bloggvänner! 

Jag blir faktiskt lite rörd över att jag äntligen hittat tiden att sitta ner och skriva ett nytt inlägg efter ALLT för långt uppehåll… Och jag sitter inte var som helst och skriver heller: för första gången sedan december 2019 så har vi ÄNTLIGEN kunnat resa ner till vårt hem i Thailand och det känns bara heeeeelt magiskt på alla sätt!!! Jag har inte ord för hur mycket jag uppskattar att kunna vara här igen och jag sätter så otroligt stor pris på små saker som jag tidigare tagit för givet…  Bara det att kunna chilla här hemma på terrassen och gå ner och ta ett dopp i poolen när det blir för varmt… Nej men alltså det är så otroligt super lyxigt härligt! Sen är ju värmen här helt speciell för även om det kommer regn då och då (som det gör här på sommaren) så är det oavsett alltid exakt lika varmt, alltid runt +30, och det är det som jag älskar så otroligt mycket.

Åh jag ser så mycket fram emot att dela våra dagar här med er och trots att vi redan har hunnit vara här i 1,5 vecka så har vi – tack och lov – mycket tid kvar och den känslan är så skön och ger mig ett sånt lugn…   Jag känner ingen stress över att vi måste göra något som helst annat än att njuta våra dagar så nu då JIG tyvärr ligger sjuk (igår åkte jag till ett lokalt Apotek både på förmiddagen och kvällen och fick fantastiskt bra hjälp…) så är vi bara här hemma och beställer take away mat och äter på terrassen och jag passar på att rensa i lådor och skåp för det märks att det var 2,5 år sedan vi var här senast så mycket behöver fräschas upp. Så – vi startade dessutom våra dagar här med att åka till IKEA och Index Livingmall och shoppa lite nytt så jag ska knipsa bilder här hemma en dag och visa er, måste bara få ordning på varför mitt bildformat blir så katastrof dåligt… Jag är tyvärr USEL på tekniska saker kring min blogg och har ingen som helst aning om hur jag får till större bilder men jag hoppas på hjälp på det området snart så vi får ha lite tålamod…

Nu ska jag beställa middag och duka upp här och sen blir det filmkväll på oss girls med Mamma Mia och ny poppade popcorn. Det är tradition för oss att se den filmen här.  Tror vi sett den typ 15 gånger..! 🙂

 

Till slut var vi samlade här i Phuket alla 3 men det tog sin tid… Jag och Johanna ankom Phuket 23:e juni, sen skulle JIG ankomma fredag 24/6 men – hans flyg från Oslo ställdes in så – han blev 1 dag (!) försenad trodde vi men lång story short så ankom han inte förrän söndag eftermiddag, efter 1 övernattning på hotell på Gardemoen och 1 övernattning i Dubai. Vi reser mycket och JIG reser ofta men 2 dagars försening med 2 betalda hotellövernattningar p.g.a. flyg strul har vi aldrig varit med om tidigare… 

 

Uff så trist att bildkvalitén blir så otroligt dålig jag ber verkligen om ursäkt för det. Är usel på teknik så kan tyvärr inte fixa till saken själv men ska be om hjälp.

 

Önskar dig en loooooovely fortsättning på söndagen och jag är så otroligt glad över att ni har tålamod med mig då jag inte alltid får till att posta inlägg. Hoppas att du följer mig på instagram också för där postar jag storys dagligen eftersom det är en så lätt sak att fixa från solstolen.  Om du skulle ha missat det så heter jag Gizmolinas på instagram.

Vi är föresten +5 timmar mot er där hemma då klockan är strax efter 20 här.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt, Thailand 2022 | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM PHUKET !”

 1. Anna says:

  Hurra!! Nu gjorde du min dag, tusen tusen tack!
  Vilken lycka för er att nu få njuta i ett andra hem efter alltför lång väntan och längtan. Önskar er en riktigt härlig och fin sommar.

  Krya på till JIG
  Stor kram

  Ps. Använder ej insta så extra glad att du uppdaterar här

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt att ni är tillbaka i Thailand. Är så lycklig för er skull. Magiskt för mig att få “följa” med också. Så fort det kommer en ny story ropar dottern och vi tittar tillsammans och längtar, har inte heller varit i Thailand sen dec 2019. Kom precis hem från en vecka på Kreta men inte riktigt samma sak. Ha det magiskt nu stor kram

 3. Elin says:

  Så fint at dere endelig kom dere til Thailand! Vi gleder oss til Italiareise neste uke 🙂

  God sommer!

 4. Christy Walton says:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *