Greetings from Stockholm!

Allmänt

Nu har jag checkat in på ett favorit hotel, Scandic Anglais, och tagit på mig en ny Odd Molly klänning för precis som ni gissat så är jag bjuden på Odd Molly´s s/s  -12 visning ikväll!   Men först ska jag innom min bästa Lotta +Marthe för ett glas bubbel på deras showroomgot to go… !  Njut din kväll!! jag återkommer med massor av pics senare! Puss!  🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Greetings from Stockholm!”

 1. Casaofmia says:

  Åh lycko dig! Ha en riktigt trevlig kväll!

 2. Titti says:

  Härligt…hoppas på bilder…
  Kram Titti-Bangkok Royal Orchid Sheraton-Umeå

 3. Helena says:

  Ha en superkul kväll!!! Jag ska njuta framför datorn! Kram Helena

 4. Josefine says:

  NJUT! Det är mitt favvohotell också =) Lyckos dig som får gå på visning!

  KRAMAR

 5. Reidun says:

  Ha en flott kveld med visning!Sikkert mye fint å se!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *