GREETINGS FROM STOCKHOLM.

Allmänt

Tisdag runt kl. 17.15. Jag är på tur med lovely girls.

Darlings !

Jag har sååå många pics att visa er från Missoni visningen  i går men jag hinner tyvärr inte göra det nu för nu ska jag checka ut från mitt hotellrum och trippa iväg ut i det vackra vädret.   En dag med butiksinspirasjon och lunch med bästa L väntar och jag ska njuuuuuuuta Stockholm så mycket jag bara kan fram till att jag flyger hem igen senare i em.  Älskar verkligen att vara i Sverige ! 🙂

Happy onsdag !!!

LoVe !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “GREETINGS FROM STOCKHOLM.”

 1. Josefine says:

  SNYGGINGAR! Kanske vi ses på Arlanda? PUSS

 2. Åååå vilken fin bild på lovely girls.Låter som en kanondag.Passa nu på och njut av det härliga Stockholm.LoVe Rita 🙂

 3. Snyggaste girlsen i STHLM!!

  Jag är riktigt riktigt SOTIS på dig som har haft ett dygn in my home town. Visst är det mysigt att “komma hem”

  En dag bor jag i Sverige igen 😉 Garanterat!!

  Puss bästa, du var super snygg på bilden. Som vanligt iof

 4. Kristin says:

  Heisan!

  Du lovte å legg ut bilder fra J bursdagsselskap. Trenger inspirasjon til jentebursdag skjønner du:-) Kos deg i Stocholm!
  Kristin

 5. Miss Tess says:

  Snyggingar!

  Stockholm är verkligen supertrevligt men nu längtar jag själv riktigt mycket till mitt Londonbesök runt jul:)

  Kram

 6. Reidun says:

  Flotte damer i en flott by….kos deg masse!!!Tenker du har sett mye fint!!!!

 7. Elisabeth H says:

  Håper du har hatt en flott tur til Stockholm! Flott er du som alltid : )

 8. Stella says:

  Hei, hvor er ditt favorittsted for shopping i Stockholm ?
  Birger Jarlsgatan ? NK ? Gamla stan ? Jeg skal være i stockholm i dag, hvor bør jeg dra ?
  Veldig glad for et par tips 🙂 klem

  • gizmolina says:

   Snabbt svar i hektisk morgon… Mina tips: NK, Mathilde (ligger både på Biblioteksgatan och på Hamngatan vid sidan om NK, den på Hamngatan är större butik !), Zadig & Voltaire, Marc Jacobs, Riddargatan 12…. Monroe i Sturegallerian. Jag drar sällan till Gamla stan , det är mer “turistigt”, mer ett ställe att promenera runt och gå på café på. När jag är i Stockholm är jag mest runt Stureplan för det är där mina favoritbutiker ligger. Det har föresten öppnat en ny stor galleria som heter Mood som ska vara riktigt BRA ! den ligger i gatan bak NK.

   Önskar dig en underbar dag i världens vackraste stad !

   Klem ! 🙂

 9. Stella says:

  Tusen tusen takk for tipsene !
  Jeg rakk det meste du anbefalte bortsett fra Mood og Monroe i sturegallerian. Da får jeg ta de neste gang 🙂
  Tusen takk igjen, du er en knupp 🙂
  Helt enig, Stockholm er fantastisk !
  Klem til deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *