GREETINGS FROM STOCKHOLM!

Allmänt

Gooodmorgon kära bloggvänner!

Jag sitter och bloggar på Melody Hotel ute på Djurgården i Stockholm och det är ju bara heeeelt underbart att vara här! Åh som jag älskar Sverige! och Stockholm känns verkligen som min hometown…  Så nu ska jag ta och checka ut så att jag hinner njuta dagen innan jag flyger hem igen.

Och igår kväll var jag på en riktigt tjusig visning som Kapp Ahl bjöd på. De lanserar sin Wear it Lika a Star kollektion i veckan som vackra Izabella Scorupco är frontfigur för. Jag har självklart massor av bilder att visa er så jag hoppas att tekniken snart fungerar igen.

Nej, nu måste jag komma mig iväg så jag önskar dig en underbar dag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “GREETINGS FROM STOCKHOLM!”

  1. Daniel says:

    I wish I can visit Sweden….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *