GREETINGS FROM STOCKHOLM!

794b614afece738b9e2210f81557fc5d

Gooodmorgon sweeties!

Då är jag plötsligt tillbaka i Stockholm igen. Flög hit igår fm och reser hem igen idag så nu ska jag strax lämna mitt fina rum här Hotel Nobis efter en ljuvlig frukost (älskar hotell frukostar) och gå ut på stan en sväng innan jag lyfter mot Oslo.

Så, jag berättar mycket mer om dessa dagar senare!  🙂

11209747_10152783405370796_2770985404771240642_n

Här står jag och väntar på min taxi igår eftermiddag på väg till ett festligt fashion event med Kapp Ahl. Min fina bluse kommer från Kapp Ahl´s nya kollektion Dreams Trough a lens som lanseras i butik 6 maj. Men som sagt, mer om den senare!  Byxorna jag har på mig kommer från Zara, skor Swedish Hasbeens, väska Balenciaga, solbriller Marc Jacobs och min trench kommer också från Kapp Ahl.

Nej, nu ska jag ut och njuta Stockholm! 🙂

Önskar dig en riktigt festlig valborg!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GREETINGS FROM STOCKHOLM!”

 1. chattis says:

  Hej! Jag tror nog att du är på väg att flytta till Sverige:) Kram

  • gizmolina says:

   Jag kommer snart att kunna berätta vad det är som händer i mitt liv men tyvärr kan jag inte göra det riktigt ännu….

   Önskar dig en underbar söndag Chattis! Kram! 🙂

 2. Camilla says:

  Sååå snygga kläder. Helt i min smak. Får ta ett kik in på Kapp Ahl till veckan känner jag. Varm härlig vårkram till dig!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack Camilla! 🙂 Nu blev jag glad! Och jag kan varmt rekommendera en tur till Kapp Ahl nu när den nya kollektionen lanseras. Den bjuder på många fina plagg!

   Varm härlig vårkram till dig också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *