Greetings from Stockholm!

Allmänt

Vi tog ett glas rosé på Lisa på Torget igår. Supermysigt!

Glad lördag mina vänner!

TACK  för all positiv feedback på mitt cover till magasinet Gravid! 🙂 och vad kul att ni är så många som gissat vart vi rest ! Vi är som sagt i min favoritby  Stockholm och jag bara Ä.L.S.K.A.R. att vara här !! Stockholm känns “hemma” för mig och Sverige ÄR verkligen fantastiskt! 🙂 också är det sååå mysigt att besöka våra vänner för nu var det länge sen sist.

Sötisarna spelar spel på Lottas telefon…

… och det tyckte de var hur kul som helst.

Vi är på besök hemma hos in kära venn Lotta & Co och imorgon ska vi fira min pappa som fyller år men nu ska jag skynda på här för ska vi ut på stan och M.Y.S.A.  ! 🙂  Önskar dig en underbar dag!

LoVe from Stockholm!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Greetings from Stockholm!”

 1. Josefine says:

  NJUT! Man blir extra glad i Sthlm! Puss

 2. Johanna says:

  Härligt med bilder från min hemstad, gör att jag längtar hem lite extra. Hoppas ni får en fortsatt fin mini-semester!

  Kram.

 3. Johanna says:

  Gud vad kul! Jag har också lämnat Norge för att skriva en tenta i Uppsala +att umgås med min familj. Men på måndag bär det tillbaka till Gardermoen igen. Njuuuut av dagarna trots lite dåligt väder (som jag antar att även Sthlm har). 🙂

 4. Yvonne says:

  Heisan!
  Liker veldig godt å følge med på bloggen din, både når du er hjemme i Norge og i utland :-).
  Men må bare spørre deg, og håper ikke at du tar det negativt. Du som ser ut til å ha så langt hår, hvorfor extentions? Og hvorfor alltid krøller når du er så kjempefin med håret slett? (..du ser også yngre og moderne de gangene du er naturlig på håret..).
  Skjønner om du ikke gidder å svare på sånne kommentarer, men jeg har bare ofte lurt på det :-).
  Hilsen Y.

 5. Tusen TACK för era kommentarer! 🙂 Ja, Josefine, man blir verkligen xtra glad av att vara i vackra Stockholm!

  Yvonne-
  Jag har extensions för att jag trivs otrolig bra med det eftersom det gör mitt hår tjockare (har ganska tunt hår…) också trivs jag jätte bra med lockar. Så därför! 🙂

  KRAMAR till er ! 🙂

 6. Sessan ☆ says:

  Grettings tillbax från mig som också är i STHLM sedan 1 vecka tillbaka 😉
  Stannar du länge?

  KRAM finingar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *