GREETINGS FROM SUNWING.

≈Phuket, Sunwing Resort & Spa Bangtao, fredag kl.17.40.≈

Happy fredag sweeties!

Igår hoppade vi in en taxi och åkte upp till världens bästa familjeparadis: Sunwing Resort & Spa i Bangato. Åh som vi älskar att vara här för detta ställa är verkligen win/win för alla i familjen och det coola är att det tog 5 minuter innan Johanna kom gående med en ny kompis. 5 min. !  Snacka om total lycka !

Så hon lekte på Miniland heeeela dagen och jag chillade i en solstol vid poolen också lunchade vi på La Tasca och njöt den vackra utsikten (hav, hav, hav…) också körde vi lite poolbar häng och sen upp på rummet för piff innan det var dags för show, minidisco och middag. Och sen, då vi kom upp på rummet igen runt kl.22 så somnade jag ungefär samtidigt som lilla J efter en underbar dag. 🙂

Vi bor i ett fräscht rum med terrass + pool & havsutsikt och lilla J har egen soffasäng bakom det vita draperiet.  She love´s it!  (hennes fina klänning kommer från How to Kiss a Frog).

Det första J ville ha då var hit var ett iskort (glasskort). Hon älskar friheten att kunna gå och hämta glass precis när hon vill. 

Gud så härligt det var med lite poolbar häng efter ett par rundor i poolen. 

Älskar fräscha badrum då jag bor på hotell. 

Johanna stängde Miniland. 😉

Sen, kl.19. var det veckans enda Lollo & Bernie show + Minidisco (de kör endast 1 g/ v. nu i offseason).

Ops, nu är kl.18. Dags att hämta J på Miniland och gå upp på rummet. Jag är nästan sist här vid poolen.  Lite dusch nu och sen ner och äta middag på La Tasca. Otroligt sköna dagar här på Sunwing. Me like !

Önskar dig en FAB fredag !!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “GREETINGS FROM SUNWING.”

 1. Annelie says:

  Vi åker ner i sep, vill oxå bo på sunwing. Vad ligger priserna på? Bäst att boka på plats eller förboka på internet? Tacksam för svar.

  • gizmolina says:

   Vad härligt att ni ska resa hit ! 🙂 Jag kan varmt rekommendera Sunwing Bangtao. Vi älskar stället ! Priserna varierar väldigt beroende på när på året du reser / vilket typ av rum du ska ha / hur många pers ni är etc. Så du hittar info på http://www.ving.se eller sök upp Sunwings egen hemsida på nett om du vill boka själv och reser reguljärt. Lycka till med reseplanerandet ! Kram ! 🙂

 2. Marit says:

  Ser sååå härligt ut.. Längtar tills det blir vår tur.. BARA 139 dagar kvar nu…

  Kram

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Ska ni tillbaka till Sunwing? Här är ju bara helt fantastiskt! så förstår att du längtar. 139 dagar går fort ! Kram! 🙂

 3. Carina says:

  Vilken fin klänning du bar här

 4. Wilhelmine says:

  Sunwing Bangtao er bare det beste for barnefamilier, det er så relaxed, det finns jo alt der og barna elsker det. Vi har ofte hatt de beste feriene nettopp her…drømmer fortsatt om watermelon shake og garlic and pepper chicken;)) Kos dere masse masse videre, det er så gøy å være med dere på “reie”…takk for at du deler gode Gizmolina;)

 5. Wilhelmine says:

  “reise” skulle det jo stå…hihi…ellers står det jo liksom “fri rie”…ok, same same…hihi

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det helt underbart här !? We love it ! 🙂 och jag har druckit x antal watermelon shakes här. Super god ! Nu njuter jag sista dagen här för den här gången . Kos dig massa du också och njut sommardagarna ! Klem !

 6. Petra says:

  Det ser underbart ut!! Jag undrar liksom Annelie om man bör förboka hemifrån eller på plats om man reser med 3 barn under sommaren (och gärna vill få det bästa priset;)) Fortsätt att NJUTA av semestern!

  • gizmolina says:

   Eftersom vi bor här nere och reser upp för några dagar så har vi aldrig jämfört priset med Ving för vi kommer ju hit i taxi. Så – när vi redan är i Phuket så bokar vi alltid direkt med hotellet via Sunwing bangtaos egen hemsida. (kommer ej ihåg adressen men googla ! ) . Men, om ni ska resa ner och bara bo här (ej resa runt) så är mitt tips att boka direkt hos Ving. Tror inte priserna skiljer sig så mycket. Kul att ni ska hit till sommaren ! det är underbart här !!! 🙂 Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *